Vrijeme: Noc
Mjesto: Forum
Atmosfera: Sexy Talk
Ekipico...stanje je ovakvo! Javlja nam se nasa dopisnica Inia..sa jednom lijepom ili kako se uzme..saljivom zgodom! Zelim samo napomenuti da smo otvoreni za sve vrste suradnje, stoga ako imate nekakvu ideju, zelite pricati o necemu, recenzije..la la la...samo ostavite na forumu!
Ovaj tekst je nastao...na jedno pitanje 'da li ste ikad vidjeli 2 cure da briju'! I onda se ekipa pocela javljati...i zakljucak je..da su uglavnom to ljudi vidjeli i da to vole! Za opsirniju diskusiju...odi na forum.
                            by. MINO
Rodendani...da..svi vole rodendane...neki jer napokon navrse tu 18-tu...osjecaju neku slobodu i smatraju da imaju prava na sve i svasta(bilo to zakonito ili protiv zakona)....aa drugi, materijalisti, raduju se samo poklonima i novcima iznad svega...a oni treci...imaju ispriku da se taj dan mogu "ubiti" u alkoholu i "preliti" svaku granicu u konzumiranju:bilo pive, neke opake zestice, bambusa ili gemista...itd..nije bitno, samo da se cuga. koji li je tu uzitak ! ima tu jos mnogo razloga, no necu o tome...to nije glavna tema..nego, radi se o djevojkama A.Z. i M.D. ..Te noci, kao sto rekoh slavio se jedan 18-ti rockas, a doticnim mladim damama upravo alkohol je bio izgovor za sve neprimjerene dogadaje te veceri... ova prica, smjestena je u subotnju vecer, lokacija: Zagrebacka dicoteque Aquarius. ..Te veceri bio je Vip exite party i kao sto to biva svatko je imao svoj nadimak, A. & M. nakon silnog izmjenjivanja ostale su sa BI i Canndy. ..OK..znamo sta znaci Canndi ali BI Mozda like biseksualka? i tako su glavni subjekti ovog texta naisle na skupinu decki... I sada bi rekli : cilj opravdava sredstva a nasim A. & M. ocito je cilj bio biti zapazen u toj gomili i biti u the centru paznje (WHY?)..(ili potreba za dokazivanjem,ne znam ni ja cega?!)...u glavnom, sto su zeljele i dobile su... Ali cemu ovo piskaranje?...hm i ja se to upitah?!...Valjda zato sto me toliko zanima ZASTO muski rod toliko privlace dvije zenske osobe u procesu ljubljenja?... Daa..to me stvarno zanima.? ...Rulja je, naravno govori se o rulji koja ima (da se ljepo izrazim) splovilo medu nogama , bila toliko napaljena da su ih cijelu vecer obljetavali i molili ih da jos jednom "komuniciraju jezicima"....
hmm...OK!
pa sad pustite masti na volju...
                                                           by. INIA