KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
   Jos samo par dana..
28.12.2003.
Nothing much..

Bas sad cuh..( hehe ) da najbolji sampanjac, svima dobro poznat, Dom kosta 1000kn. Hm..! I onda kada vas netko pita da li volite pjenusac, vi onako odmah kazete NE, nisu mi bas nesto. Eh..! Moze to biti da ste pili one malo, ajmo reci..nize klase. Jer ipak..da li se isplati dati 1000kn za pravi sampanjac, to cete vi odluciti. Sto se tice doceka, iz ponude izdvajamo 7000kn i sitnic za nekih 8 ili 7 dana u Egiptu. Hehe! Sta kazete na to? Vi i par frendova zaletite se u Egipat. heheh. Kad vas netko pita, gdje cete vi na docek, vi onak bacite: U Egipat. ehehhe! Najskuplji docek ili jedan od onih sa dosta kn..je docek od 1800kn. Hm..! Tisucu i osamsto kuna. Evo..da ne bi bilo da ste mislili da je neka slucajna pogreska sa nulama. Ne, soma i 800kn. Skoro 2. Sta dobijete za to? Dobijete jest i pit kolko vas volja..! Al 2 soma..hmhhmm...!
A nista..imate jos par dana. Pa odaberite mudro i pametno..

Sve sta vidite je 0% Kapaljka Exclusive

[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]Vani..hehe ..
Docek vani?! Pa da..to je jedna od opcija. Ako volite putovati i jos bi zeljeli ici na docek negdje van, onda svakako trebate razmisliti da li zelite uputiti se u neku metropulu. Jer kako prce kruze, dogadaju se prepricavaju i vade se slike..stvara se jedan veliki zakljucak a to je: Da ne mozete pogrijesiti. Jer ipak, neke stvari su dozivljaj..
Sta sad, godina je pri kraju..sta je bilo - kratki pregled...
Katki pregled je sljedeci: ovo je bila godina kad je Kapaljka krenula s radom kako to covjek od nje zahtjeva. Bili smo s vama tokom raznih prilika. Nismo dali da nas ljeto rastavi, te smo izvjestavali direktno sa jadrana. Radili smo LIVE UPDATE direktno s mjesta dogadaja. Nadam..se da ste u svemu uzivali. Nadam se da cemo sljedece godine biti bolji, update-aniji, pretrpaniji slikama i textovima. Da ce sve biti bas onako kako vama pase..


Tuze mi se da su doceki skupi..
Tuze mi se da su doceki skupi. Ah..sta ces. Danas je sve skupe. Svi ti govore da je to samo jednom u zivotu i takve stvari. Ali mi smo definitivno sigurni da cete vi donjeti pravu odluku. I tako..dok se blizimo kraju ove rubrike..i dok ste vi laksi za pola kn koje ste potrosili na surfanje..hehe..mi vas pozdravljamo. Zelimo vam sve najbolje, da se dobro naspavate, da se izludujete..i provedete nezaboravan docek! Vidimo se! :)


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Ma vikend je ..
Da! Pocetak tjedna je! Vikend je proso. Al ajde..izdurali smo pocetak. To je najvaznije! Sve ostalo ce doci laganini! Samo se primite posla! Da..dobro ste me culi! :) I sve ce biti za petardu..bez brige...hehehe
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
yellow
 
2
 
space
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu