KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Girls All The Way..
16.10.2003.
Ista prava svima?

Eh! I tako ja sa prijateljem komentiram..o musko zenskim odnosima. Pa ga pitam da li bi on svoju curu ostavio da je vidi kako se s nekim tipom drzi za ruku..ili kako ona sjedi nekom u krilu. I tada on ko iz topa..kaze..! Da bi..! I da tu nema pregovora. Al da muski imaju drugacija prava. I kad sam ga upitao, "kako drugacija prava"? Onda on kaze..kak se cura ne smije zderat na decka u javnosti a kak on na nju smije, ali ne cesto. Ufff..! Neznam bas! Ima opasnih cura. Ko zna sta su u stanju napravit kad bi se zdero na njih. Neku scenu..ili bolje scenurinu..
Ove slike nisu Kapaljka Exclusive

:(Neki smiju vise a neki manje?
Da li su muski osjetljiviji na te neke stvari nego cure!? Da li bi cura ostavila svog decka da vidi kako ga neka cura drzi za ruku..ili mu sjedi u krilu. Mozda za nju to nista ne znaci..ili guta pricu kako to nije nista bilo..! Al muski ne padaju na takve fore! Krilo je krilo! Cura je cura! Preko nekih stvari se ne prelazi..
Kakva je to cura koja..?
I tako u diskusiji on izbaci sljedece. Kakva je to cura koja oprasta preljub. Hm..! Dode da se i vi zapitate. Da li bi vi zeljeli da vama vasa draga oprosti? Ili bi mozda zeljeli da se uopce ne ljuti? A akako bi onda reagirali kad bi ona vama ispricala pojoji session? Hm..! Neznam bas. Sumnjam da bi ostali hladnokrvni. Uostalom...! To i nisu situacije gdje je covjek smiren i gdje sve promislja prije nego izgovara..


Coyote..
U zadnje vrijeme, ovaj nacin provoda je postao izuzetno atraktivan i posjecen. Naime, o cemu se radi?! Coyote-i djevojke su mladahne djevojke..koje u bjelim majcama svezanim na cvorove..skakucu po sankovima i poljevaju se..! A vi to sve gledate iz blizine. I zovu bas vas da se popnete s njima..i dodirnete ih ovdje..i malo tu. Pa opet malo sprijeda. In your dreams..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Hostese...
Uglavnom..one su curke koje se smjeskaju..imaju dekolte..i cesto ih popunjuju. Ali nekad znaju i male bahate plesacice koje vani srecemo unajmit da budu hostese. A znajte da ima i plesacica vani koje nisu bahate. Al to vam ja nisam reko, pricaju mi non stop..nisam ja kriv...ovoga..euro..ispali..jao..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
yellow
 
2
 
space
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu