KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
   Ma vikend..je..briga me..
11.10.2003.
A samo sam reko da se prica..

Cuo sam kak se prica da su cure iz Splita..najlipse..i spomenuo sam to ovdje! I odmah sam dobio pitanje:"Zasto se spominje Split?" I kad sam par fliska izdjelio..sve je bilo okey! Ma kakve fliske..! Prica se o curama! :) Nist vi ne brinite! Ma vikend je..briga vas! I sta sad?! Ako sad ovo citate u subotu...vjerujte..nesto nije u redu. I jos ako ste mladi od 30g..uhh..nece biti dobro..!!! Ma kazem vam..ima veceras sto mjesta za izac..i ludilo na svakom koraku. Al vidjet cemo...! Uffff...! Vec mi sad sutra nije drago ko danas danas. Zasto?! Sama ta pomisao da je to jedan dan na domak dana kada sve pocinje iz pocetka. A svi znamo da niko ne voli sve pocinjat iz pocetka..! Osim nas kapaljcana...koji volimo sve dane tjedna jednako..! Ah nije istina..! Najdrazi su nam oni sa S..i sa P..! MA ludilo ce bit nocas...ajmo svi van..a probleme cemo kasnije! MA KUD VAN...! Probleme sad...a onda van...tak treba..
Sve sta vidite je 0% Kapaljka Exclusive

[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]Cure Cure..Girls..Girls..
Ne mozes s njima. Ne mozes bez njih. Neka vas to nist ane cudi..jer tako treba biti. Ne bi bilo opet dobro da je sve za 5 i da vas vasa mala pusta da okolo haracite sa drugim curama. Ajde..ajde..! Znam ja da je vama to primamljivo..al nece ici! heheh! A sta ces...tak treba! Jer..This is real life...there's no Save AS..
Kuda Veceras..
Veceras nema bas nekih narocitih stvari koje cete propustit ako odete na neko mjesto..na koje i inace izlazite. Ma nije ni vazno da bude nesto special...vec da..se dobro provedete, zar nije to cilj svakog izlaska?! Ah...! To je cilj svacjeg izlaska..osim naseg. ??? Da..dobro ste culi. Jer nama je cilj da se provodemo LUDO a ne samo dobro. Za sada nam dobro ide..a od sad..vidjet cemo..ipak ovo je nas teren..


Gibalica..
Gotovo je! Neda mi se vise pisat! Ma ni nemam vam niste ni reci! Nego...! Veceras van...sutra spavalica..onda se dobro najest mlinaca...i na setnju. I neka vas ne brine sta ste potratili dan..! To je samo jos ovaj vikend. Od sljedeceg vikenda cete se rano dizat i obavljat predvidene poslove, zajedno sa nama. hahahahh! Ah...svi znamo da to nece ici..stoga ajmo van..a ostalo neka ceka...pozddddrav


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Hostese...
Uglavnom..one su curke koje se smjeskaju..imaju dekolte..i cesto ih popunjuju. Ali nekad znaju i male bahate plesacice koje vani srecemo unajmit da budu hostese. A znajte da ima i plesacica vani koje nisu bahate. Al to vam ja nisam reko, pricaju mi non stop..nisam ja kriv...ovoga..euro..ispali..jao..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
yellow
 
2
 
space
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu