KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
   Ljudi...ovo je zadnji vikend prije Kapaljka Party-a.
29.04.2004.
Gledate fotke od 16/17. proslog vikenda!

Ovako! Previse sam gladan..i umoran da bi piso neke opsezne textove. Moram ic jest! ehhe! A onda ce bit sve lako. Al da napisem koju! Ovaj vik je zadnji prije K Party-a. I blago sam nabrijo totalno ekipu i oni mene. Pozivnice su krenule u ophodnju, tak da...svako je ucinio svoje. S moje strane, poduzeto je sve ( citaj MAX )..a sad je red na vama! Jer ako mi ne napravimo party svih partya..a to znaci..sexy cure..jos bolji decki..dobra zika..onda stvarno..! No dobro..priznam..mozda bi vise voljeli da bude sto vise cura..al bit ce dobar omjer..vjerujte mi na rijec..
Sve sta vidite je 100% Kapaljka Exclusive
Plesacice..placite u mom krilu..
Uvijek kazu..evo ti moje rame..pa na njemu placu. A ja reko..evo ti krilo..pa ti u njemu plesi..! ehhe! Moji frendovi bi najrade da unajmimo striptizete ( pozeljno bi bilo da ih ni ne unajmimo neg da plesu free ) i da se skinu gole..i da sve bude golotinja..! Sram vas bilo! Prostaci jedni. Ko je to jos vidio. ( to cemo u backstage-u..)! Kak vam nije negodno..hehe! :)
Noc je duboka...
No dobro..fakat ste vec po naslavu primjetili da sam umoran i da ga derem..onak sa strane. A sta cete..! Puno se pise..puno se radi..! Tak da..morat cete oprostit. I uzbuden sma..priznajem..! Od sto stvari. Od party-a...od novog update-a! Jer svaki put kad radim update..osjecam se ko da je prvi put. No dobro...to bi moglo vrijedit za mnoge stvari koje mi muski radimo..al sad da curkama ne kazemo sve..nek one puste svoju prostu mastu..na volju..heheh..koja recinica..


SLJEDECI VIKEND..U CAN FIND ME IN A CLUB...
Sljedeci vikend cemo vidjet..ko je ko s foruma. A i bilo bi vrijeme. Mnogi su pokusavili prodati svoju pamet..i predstaviti se kao nad prosjecno pametni, inteligentni..clanovi institucija..( kolko moras bit da ne kazem sta..da u raspravi potezes svoj IQ ) dobro..ajde..! Smirit cu se..! To samo umor..govori iz mene! Nakon par sati sna..bit ce bolja! Ma frigas san..idem ja van! Spavat cemo kad ostarimo..( ne sami nadam se ) :)..!! MINO


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
POZIVNICA JE OVJDE ...
A i bilo bi vrijeme da isprintate pozivnicu. Ma znam, vec ste procitalo to 100 puta i isprintali je, al moram ponovit za slucaj da je nekom promaklo, a to bi bilo fakat lose! Naime, da neko nakon partya dode na forum i pita, kad je rockas? Odmah ban...za kaznu! heheheh! Vidimo se! LINK ZA POZIVNICU! Sam je isprintaj..
Papaya [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
dj
 
look-sy
 
grrr
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu