Mjesto: Papaya
Time: Subota, oko ponoci, 9.11.2002.

Koja slika iz papaye..gdje je bila ziva pustos..

 

 
11.11.2002. - ponedjeljak
Kuzis...evo tu sam....opet pisem! Zasto pisem u SIKovoj rubrici...! Zato jer on kaze da se nema sta pisati..kaze da je vecer bila takva...da se nema sta o Klikni Za Velku Slikunjoj vise pisati...! Ja mu kazem..pa napisi ovo..napisi ono...a on kaze:"To nikog ne zanima.." "Neda mi se"! Evo...i tako sad ja javno negodujem pred vama! A kad nece on pisat...ja cu vam onda opisat ovo do kraja!
Koje su to fore skrivat se pred aparatom?! Daj molim te...to je ono:"Tak sam zgodna..da nesmjes me slikat"! Pa uzas! A jos smo ih lijepo zamolili za slikicu! Al dosta o njima..vidite ove 2 cure koje su nam pozirale! One su bile bas okey i nisu se nis bunile...nit su govorile..."Pa mi smo celebrity.." "Makni aparat od nas" I takve neke sheme! Evo...ovom prilikom...osim sto KUDIM SIKa..zelim se pozavit tim pitanjem..Iz kojeg razloga su se skrivale? Hm...! Pa da npr. hodas cestom...i suproatan te spol npr. zamoli dal te moze slikat..il se slikat sa tobom, zar bi odbili? Ak bi, zasto? Da nise i vi neka celebrity..!
I tako..sad je na NOVAtv zavrsio neki film o narkicima..i to me podsjetilo o konzumaciji tvari kod mladih ljudi ali mislim da je to za drugu rubriku! Jer ovaj vikend smo vidjeli svasta...i cudo je kak mlada osoba uspijeva stajat na nagama nakon silnih kolicina koje unese u sebe! Nadam se da ste skuzili da ne govorimo o toplini koja zraci iz partnerovog srca nego o konzumaciji opojnih sredstava! Al tu ce se sad javit oni koji su za to..a ti opet nisu...hm...ipak cu to ostaviz za sljedecu rubriku! Do citanja...by. MINO