KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
Svi znaju da ih jako volim..
Meni najdraze tebi je ispalo..
Cijelu noc bi te ljubila..
Mi se super zabavljamo...
Pitate se kako se mi ne ljubimo? Mi smo vec to  sve napravile..
Spikica ispred vrata..
Baywatch curke..
Curke u crnom!  Kako se  lijepo smijem! :)
Same smo! Imas mjesta u autu?
Previse nas je za tebe..
Na ove imam garanciju...
Ufff....
Do kraja ak treba..
All the way..pred svima..
Moje su tvrde :)
Enjojing...
   Vise mi ponestaje snage ( da kazem nesto..)..
3.9.2003.

Ma Baby Don't Cry..

Ma nema rijeci! Neznam! To je odgovor u kojem je klubu ovo sve slikano. A da znam..ko zna jel bi vam reko. Al..sad za ozbiljno. Nakon dugotrajnog i mukotrpnog razmisljanja, popracenog puhanjem bure, nismo uspjeli otkriti motive ovih zaigranih djevojaka. Ko zna jel cemo kad tako nesto otkriti! A mozda mi znamo tajnu formulu..njihovog 'zagonetnog' ponasanja..! hahah! Ma evo, da vam sve priznam! To je slikano prosli vikend..frend je bio sam doma, i ja reko:"Pa sta cemo ja i ti sami gledat Titanic?" I onda je palo par poziva. I ove mlade djevojke su dosle. A nije ih bilo tak puno kak vam se na slikama cini! Od 30 ih nije bilo vise. Ma kazem vam. I tak..nema nis posebno kod nas! hahah! Zamislite da netko osnuje agenciju koja ce se zvat WK ( Wet Kiss ) i onda kada imate proslavu prolaska ispita sa 2, onda nazovete i zabava pocinje. Cujem neki zvuk...budi me..!
Sve sta vidite je 0% K Exclusive | Not Our Pictures
Cico - Cyber Maher..
Ma da! [Klikni za veliku sliku]Frendu je ime Fico, pa ga zovemo Cico. A eto..nema objasnjenja! Pa tako ni nema objasnjenja za ovu sliku. Zar bi opce trebalo biti objasnjenja. Samo jedna stvar nije kako treba bit..primjetili ste...a to je da sve ovo sta vidite desava se u nekom 1010101 svijetu..a ne u vasoj sobi...

Lizni Me Slatkim Jezikom..
I onda[Klikni za veliku sliku] cure govore da nemogu zivjet bez muskog roda. Pa na ovim slikama im ide cist dobro. I cak malo bolje od toga. I kad nema zabava, uvijek se u djepu nosi limun..i mali nozic. Pa narezes jednu malu snjiticu, ili debelu, kako god ti pase, i sva se namazes po tijelu i sam kazes frendici da ti je dosadno, pa bi malo da te licne!


RODMAN Nam dolazi..
Da part[Klikni za veliku sliku]y ne zavrsava prije 5, to svi znaju. Pa ko zna..mozda se ovako nesto slicno dogada i u nasim klubovima! Mozda je to i proculo se do Rodmana pa je odlucio posjetiti nas nocni zivot. Nesluzbeno se doznaje da dolazi sredinom 9 mjeseca. Kad otrkijemo u kom klubu ce gostovat..obavijestit cemo vas..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Gledam Te..
Gledamt e..Kazem vam! Deckima je jos teze! Onis u bar pristojni pa ne mame cure! Bar ne na ocigled! Al sta ce muski uz ovako 'zlockaste' cure! Nista..pokleknut pred njima! :)
Jedan GuzoSmijeh za kameru.. A misli ste da vas krojac radi sexy topove.. [Klikni za veliku sliku]
2 za tebe?
 
2
 
3
 
4
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu