KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Eko..part III...
11.10.2003.
Ekonomijada..

Da! Jos uvijek smo tu..i jos uvijek su slike tu sa ekonomijade. Da..i jos uvijek ima slika na kojima su decki..a to je bas ono sta su cure trazile. Naime..u silnoj navali..silnih slika..musko oko se lako zagubilo..i u cas tog oka..same cure su svuda bile..ali sada kao sta vidite..! Ima muskih na svakoj slici. Na svakoj kazem..! Yep...kreiramo sadrzaj po vasim zeljama. I neka vas nije strah decki..sad kad smo postali decke..oh ho ho..vrijeme je da se oko pusti s lanca..i da zabiljezi razno razne stvari koje se mogu okom a i drugim stvarima obiljeziti..ovoga...
Kapaljka Exclusive | Pictorials slike su iz rub. vani
Sta ima u tim brucosijadama?..
Mozda ste se pitali Sta ima u tim brucosijadama? Hm..cinjenica je da na brucosijadu ne dolazi samo ekipa koja je s tog faxa. Zasto je to tako? Da li zato sta svi decki dolaze na brucosijadu ekonomije ili neka takva solucija? Pa neznam..al cinjenica je da su cure na ekonomiji..decki na feru..
I sta sad?..
I sad! Ako idete na fer i imate 5 cura po hodniku..onda je doslo vrijeme da dodete na ekonomijadu ili jednostavno da se ispisete. Ma salimo se naravno..ova prva solucija je ona prava. a buduci da je ekonomijada prosla..i da sve sta je ostalo od nje..su ove slike..nema vam druge nego gledati sta ste propustili. I napomena..decki bijahu manjina..haha...


Sta muski najrade vole cut?..
Kad nekoga pitate...Kako mu je bilo vani..a taj je musko..i kad vam kaze: Ma bili sami muski covjece..mislim da je to gotov opis tog izlaska. Jer dalje ne treba opisivati. Heheh. A kad kaze...Same cure..bile..sve oko mene..ja mislio sanjam..a onda me pocele slatat..heheh! Ma ljudi..dosta salje i gibajte van..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Danas je uto..
Uto..stoji za utorak. Kakav je to dan utorak? To je jedan tako obican dan. Nisi na sredini tjedna, nisi na kraju...nisi na pocetku. Bas onako..zapetljano. Ah..ima dobrih stvari uz utorak koje vezemo..ali drugi put o tome..hahha..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
flip?
 
2cute
 
sexy_girls
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu