KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Brucosijada ekonomije..
9.10.2003.
Ekonomijada..

Da! Kapaljka Exclusive is back..expected and respected. Nismo m ogli vjerovat koliko su svi opako poludili zbog brucosijade ekonomskog fakulteta. Slike samo dokazuju guzvu koja je bila. Di se odvijalo..ostat ce tajna..! Dovoljno je znati da je svirao Magazin te da je bila prevelika guzva za stajanje a kamoli za bilo sta drugo. Ne znam jel bio veci problem ostaviti jaknu ili se probiti do podija. Sve u svemu..ovakvu guzvu rijetko cemo opet sresti..jer je ovo bio 1 time deal..tj. svi su dosli zbog ekonomije. Decki zbog cura..cure zbog decki..i tak..
Kapaljka Exclusive | Pictorials slike su iz rub. vani
Uleti Djevojkama?
Ne! Ovaj put su djevojke uletavale. Najjaci su uleti bili kad neka nepoznate djevojka ulet i pita te di je Rendulicka? A ti nit cuo to prezime..nit vidio tu djevojku..i djevojka samo ode. hehe! E to vam je ekonomijada. M/Z omjer tu vecer je bio u korist cura..bas onako kako treba biti. Steta zbog guzve..i lose organizacije na garderobi..
Cure..pa to nije u redu..
Kako su cure bile zivcane ovu vecer to je trebalo dizivjet. Kada bi vas guzva odbacila i kad bi gurnuli neku..ona bi vam dosla..i pocela vam se unosit u facu ko da ce vas istuc ili nesto. Pa mislim stvarno..ak je guzva onda je guzva. Ko se nije htio guzvat..mogo je ostat doma u svojoj sobi. Sad kad svi padamo okolo..imajte razumjevanja. Jao..jao...bit ce bolje...! Kazem vam...


Cim smo usli..
Cim smo usli..ugledali smo neki par..koji je..ma ne znam opce da li je to vrijedno pricati. Mislim..ko da su bili sami u parku. Zasjeli se oni..i primili posla. Pa ljudi..jesmo ljudi ili nismo ljudi? I tad mi neko na uho kaze: "Znas kolko ima takvih ovdje?" I onda mi kroz glavu krenu stvari..kao..pa neki ih ima bezbroj..kome to ista znaci..! Bit ce bolje kao sto najavih..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Danas je nedjelja..
Vikend je prosao. Ma kazem vam! Sad tek slijedi najbolje. Najgori su oni koji ne iskoriste nedjelju, ma takve treba Pljus Pljus...! Ma sala..uglavnom...danas je dan za odmor..danas je dan..za gledat CroCop vs. Minotaur..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
flip?
 
2cute
 
sexy_girls
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu