KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Coyote Girls..
18.10.2003.
LIVE UPDATE..

Bio je update. I to live. Odmah da neke stvari rascistimo. Nocas smo ove slike vec stavili na main page..ravno s mjesta dogadanja. Tako da ste jos jednom imali priliku gledati slike dok se te stvari live dogadaju. Sta reci..posjetili smo jednu Coyote vecer. To je prva u nizu u zadnje vrijeme..sta su se oglasavele. 4 cure su plesale i pjevale. Dok su kasnije nosile metar tequile i nudile zainteresiranima. Tequila se mogla kupiti i manje od metar, tj. samo jedna casica. Sve u svemu..gledali ste film Coyote, ne?
Kapaljka Exclusive | Pictorials slike s. vani
I dobro ste primjetili..
Da! Nismo preskocili update. Vec je bio live update. Za one koji neznaju sta to znaci?! To znaci da update-amo slike ravno s mjesta dogadanja..i vi ih gledate s minimalnim zakasnjenjem ( citaj LIVE ). Svaki put kada ce biti live update-i, moci cete gledati slike paralelno sa onime sta se dogada. Stovise..jos uvijek stignete tada posjetiti dogadanje
Svi znaju..
Svi znaju sta coyote-i djevojke rade. Cagaju..pjevaju! Toce pica. Pa svi smo gledali takve filmove, ne? Dobro, cure bas nisu..al muski? Ma znate vi o cemu vam govorim. Bijele majce..dobra zabava..dobra atmosfera. To je sastavan dio takvih filmova. Pa uostalom..pjesma iz takvog jednog filma se dosta proslavila pa smo svi neko vrijeme gledali spot koji je bio isjecak iz filma? Il sam ja to sve pobrko?


Subota..
Veceras necemo vas upucivati. Tj. prepustit cemo ovaj put odluku vama. Morat cete samo odlucit ocete cagu ili guzvu..cure ili decke. A u mnostvu disco clubova u zg-u to nece nimalo biti lako. Pa uostalom..ako pogrijesite..there's always..next saturday! Al di je ona..! Ne bi mi cekali! Zato pratite nas..! hahah! I necete pogrijesit! Jos samo da nas uspijete nac..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Subota..
Danas je subota! Svi smo veseli. Niko ne radi. Pa imali ista ljepse od toga. Istina..kako dan prolazi..tako cete vi sve vise razmisljati o tome sta ponedjeljak donosi..ali do tada..! Lako cemo..lako cemo..pa mladi smo..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
flip?
 
2cute
 
sexy_girls
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu