KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
 
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike
shamballa slike

shamballa slike
   HAHAHHAH
2009.

shamballa / subota / 7.2.09. //

Prvo da se opravdamo. Sjecate se kad smo rekli da smo si sami zalili aparat i blic s vodom prije 2 tj? E..jucer sve lampice na blicu zapalishe se, ko vatromet. I cijelu vecer slikali takorec..ko da vozis auto..a nemas kocnice. I jos smo se nes zezali. WWoman ce bit ljuta. Obecali smo veliku galeriju sa super slikama...a imamo 5 slika HAHAHAH! Ne ponovilo se. A to zato..kad smo 5% vremena slikali. E sljedeci put se necemo ni smijat, ni nista...nista. Pa svaki put sve manje slika, what the f?
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright








NEUGODNO NAMA..
E fakat..! Ovak sicusnu galerijicu nismo dugo imali. hahah! Al nema veze..iskupit cemo se, kad tad..better believe it. Al kak se blic zblokiro, dobro da smo bilo sta uslikali..s aparatom il bez njega, nesto bi dofurali..! Uzeli bi necji fotic vani..i isto uslikali hahahah! nadam se da vi niste bili mado..i da vas ne pere vajrus..il gripa neka..il nesto...! Jer bas je zahvatilo sve..!

IMA GRO SLIKA NA HARDU
E! Galerija bi bila ogromna..da smo sve slike stavili sa aparata online, 100%. Jer ima slika nekih za koje smo znali unaprijed da ih necemo stavljat i tak. Dok mi to proberemo sam za cure i to...eto ga galerija od 5 komada! :D Al nema veze..cekamo sljedeci vikend za iskupljenje...! Mozda i prije vikenda haha! U never know. I u subotu sad je valentinovo HAHAH! Znaci..imate jos nekoliko dana..za pronalazak valentinovo companiona hahah! Il ne vjerujete u te komercijalne blagdane i to ahahha! Kako god...oOo..up in the air..i to je to


KAJ JOS?
Nis! To je to! Nemamo Vam nista pametno rec..pokazat..nista! Vidimo se vani next time..! Mislite pozitivno..zabavljajte se..! Plesite ak vam se plese, nemojte plesat ak vam se ne plese..glavno da Vam je ugodno. To je to..! Idemo offline..mala galerijica je gotova..! Nadamo se zadnja u 2009. haha! Inace kad bi imali tak malo slika..ne bi nis ni stavljali online...al eto iznimke! hiihih


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
PENDING INTERVIEWS
Imamo neke bolesnoce u pripremi. Fakat ce bit guba ak sve realiziramo. A ne vidim razlog zasto ne bi. Dofurat cemo Vam par guba interviewa tako da imate sta citat. I znate jednu stvar..sigurno necemo interviewrat rnb pjevace with pierced bellies ;) hahaha! Ajde sad cujemo se! Braka Brakkkkk...fi five fo ;)
shamballa slike shamballa slike shamballa slike
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2009 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu