Samo Nemoj Po Zubima - Upali Zvucnike I Cekaj Da Se Video Load-a
Drugi Projekt - Kad Predes Limit Za Internet I Krenes U Kvart
  Bijesna
Zverka
Kuzis! Skuzili smo da zadnja dva dana su nam DILDO dani..da akolo samo isputujemo ljude sta je dildo, dildo ovo, dildo ono! I tak ti ja idem kvartom..razmisljam o silnim posjetima koje kapaljka ima, i iza jednog auta, skoci ti neka zvjer! Prvo sam mislio da jos uvijek gledam Dvije Kule, al onda skuzim da je to lokalni manijak! Prvo me pocne naguravat...pa oce ovo, pa ono..pa je sav napaljen! Ja ono..moro sam mu rec site...da ode i da se opusti! Jer fakat...kad vidis kako je nabrijan bio..s maskom na faci...dode ti da dvaput promislis..
 
  E Nisam Kad Kazem

NISAM| Tijekom snimanja ovog videa, nisam ozljedio nikakve zivotinje koje imaju vise noga od dvije. Nisam gazio zivotinje koje proizvode zvuk kad stanes na njih i onda se zaljepe za tenisice! Nisam radio pretvrde grude jer ih je nemoguce napravit /primjetili ste da je snijeg poput brasna, zar ne!?
Ma samo sam htio rec...da je video napravljen onako iznebuha...vi nas uputite na pogreske, na prave stvari koje smo napravili! Tako da budemo bolji! Jer uz vasu pomoc..uspjet cemo!
Trust Us And We Will Trust U!

  Bijesna Zverka Iza Auta - VRAG
Pjena Nije Umjetna
Kad sam prosli put reko na siteu da muca i da ga je stalno frka, tip je pobjesnio! Saceko me iza auta..i ko manijak me poceo gurat, lupat..vrijedat! Al znao sam ja da ce to njega proc..i da ce moja kamera koja je implementirana u gumb prednje jakne mi sve snimiti! Sva sreca da su mi roditelji tajni spijuni..spijuni koje nikad nisam imao! Sve pohvale za dobru glumu!
  Cija Ideja Je To Bila - MINO
?
Idejomir
Da! Ideju sam ja zamislio! Tj. tako nesto je bilo! Ali to sad nije vazno! Nego jedino sta mi je vazno..da vam se dopalo! Jer neznam za vas, ja sam se trgao! Mozda zato jer znam Vraga ili tako nesto! Ako vam se svidjelo svakako mi javite na forumu, sto vrijedi i obrnuto! Ispricavamo se zbog Francuskog Jezika koristenog na videu...
  Kud To Vodi
Strucni ziri
Meni je ovo definitivno bilo najsmjesnije! Nakon sto je jedan frend reko da Anketa uopce nije bila smijesna, mislio sam si..sta to radimo krivo! Ali nakon sta sam cuo komentare da je dobra, stvarno mi je bilo drago!