Slago Da Ga Pustimo - Upali Zvucnike I Cekaj Da Se Video Load-a
Neznam Koji Po Redu Projekt - Kad Natjeras Dijete Da Prica O Dildu
  Ajmo,
Sta Sutis
Setamo mi..i tako iza nekog auta izleti neko dijete! Sva sreca da sam imao svoju Meglite Bateriju od pola metra u djepu (nikad neznas kad ce nestat struja), i tak mi malog osvjetlimo i brzo postavimo 10, 20 nasilnih pitanja o dildu! I tako mali odjednom pocne pricat gluposti..pocnje spominjat da je to nesto s obrazovnog programa..da je to nesto za curice! Vec kad je poceo plakat...taj dio videao smo izrezali! Ma salim se! Pa nismo tolko ludi da djecu tjeramo na plac..mozda da vide Vraga po danu...al inace ne..
 
  E Nisam Kad Kazem

KLINAC | Tijekom snimanja ovog videa, nisam dozvolio nikome da dira malog decka po golome tijelu. Nismo ga tjerali da govorio stvari koje nije htio. Osim ako ne racunate ovaj video! Nismo ga tjerali na zloceste radnje, kriminalne aktivnosti! Bili smo prema njemu fini i blage! E, mali bio tak pristupacan! Dao bi mu cokoladicu da sam imao! Neznam jel bio pristupacan..il zato jer smo imali maske na glavi sa baterijama..ili jer smo koristili mutator glasa...! Fakat neznam..

  Bolesnik Koji Drzi Bateriju - VRAG
Ajmo Mali, Pricaj
Sto ljepse pisem o njemu, sve vise ima ideja! Tak prosli put napiso kako se popravlja..kako ono, kako ovo..i sad tip u kvartu poludio..zaskocio malo dijete i napravio ovu predivnu rubriku..! haha! Ma on je tu Muscle, kak kazu na filmovima..zlostavlja slabije..muci nevine, smije se ogledalu! I tako! Moram priznat da je izveo ovu anketicu poput pravog pravcatog manijaka! Ajde ajde, kad skupimo miljon posjeta, ja i posjetioci site...kupit cemo ti kartu...da ti ostvarimo san...kartu za SingSing..jer mu je pola rodbine tamo..
Tebi bi tam bilo ko na izletu..bio bi manga..
  Cija Ideja Je To Bila - MINO&Vrag
??
Klap Klap
Neznam tocno ko je reko da napravimo jedno brzopotezno zlostavljanje i dignemo ga na net, ali glavno da je to tu! Nadam se da sve sta imamo vise sadrzaja na siteu, da idemo gore u vasim ocima a ne dole! Ko zna..mozda napadnemo sljedeci put vas...! Ak vam neko skoci s lopovskom maskom na glavi, tetovazom gole zene preko brade...onda znajte...to je Vrag...! Ma da..tetovazu mu je poklonila mama kada je izaso na uvjetnu..
  Lijevo ili Desno - OCJENA Od 0-100 = 76
Strucni ziri
Vise nisam objektivan! Zato jer kad nesto radis..i kad znas ljude s kojima radis..onda ti je to zivi smijeh! Tako da neznam kako cete vi reagirati na ovo! Nadam se pozitivno!