Od Svih Vrsta Ja Ocu Dinamitan - Upali Zvucnike I Cekaj Da Se Video Load-a
E, stvarno, ovo je sluzbeno zadnja stvar vezana uz dildo na site-u
  Sta je previse je previse

Razmisljam ja tako hodajuci..kakva ce sljedeca rubrika biti o dildu..i kako je ovo tako mirno i pitomo naselje, kad me u haustor povuce neki diler..pocne mi uvaljivat stvari..a ja ocu samo jednu stvar.. a to je DILDO! Mislim si..ak od njega ubodem par stotina komada, 50 ih prodam Playeru, pedest zadrzim kod sebe i cekam da im cijena poraste! Cito sam je Nostradamusa! Kaze on:'I O Gumenoj Stvarcici Ovisit Ce Svijetska Buducnost'! Dobro ja znam na sta je on mislio! Nece meni niko nista moc..nakon sta sam kupio jedinstveni SSSR-ov Dinamitni Dildo..! Bas me zanima..na kolko okretaja radi..! Sve ovisi o tebi!
 
  E Nisam Kad Kazem

ZADNJE | Javno iznasam, da je evo zadnja rubrika o Dildu! Stvarno, sta je previse je previse! Tako smo se i medusobno poceli zezati, da cemo na site staviti naslov Godina Dilda i da cemo cijelu godinu samo o tome pisat! Al ipak..toliku objektivnost nisam izgubio, i znam do koje granice se nesto moze iskoristav! Sto drugim rijecim znaci, od sada nece svaka rubrika bit o Dildu, vec svaka druga..jer ipak..toliko raznih vrsta, okusa, oblika, brzina..mozemo do sutra o tome pisat...

  DILER Sexy Igracaka - VRAG
Kokice, Dildo, Zanimacije...
Sta bi ja bez Dilera Sexy igracaka! Kak bi doso u Frankopansku i reko 'Dajte mi 40tak Dilda'! Pa umro bi od straha..! Tako fino samo okrenem.. 091-55DILDO i dobijem prvoklasnog preprodavaca dilda! Kaze da garantira za svoje proizvode i da ih je vecinu osobno provjerio! Stoga, ako vas ne radi kako spada slobodno mu se ponovo mozete obratiti te ce on pred vama izdemonstirat da je s vasim dildom sve u redu!
  Cija Ideja Je To Bila - MINO
??
Ajmo Brze, Ajmo Bolje
E! Sad sam fakat skuzio da na svaku rubriku di treba ic moja slika, da stavljam upitnike, stoga..evo..u sljedecoj akciji Maskiranih Odmetnika, ili drugim rijecima Setnjom Kapaljcana po gradu, uslikat cu se na najcudniji poremeceniji, daj mi 100 prozaca, nacin! Stoga da i mene mozete gledat lijevo..nakon sta shvatite koliko je ova rubrika 'bolesna'!
  Dildat il NeDildat - OCJENA Od 0-100 = 68
Strucni ziri
Meni je fakat i vise od 68. Al mislim da ce vama bit tu negdje! Jer provala je genijalna! Samo nadam se da...cemo ubuduce teziti..boljem i boljem! Jer nemojte me krivo shvatit, sve ove provale su mi jednako drage..ali...