KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
   Kad vas mama tuzi za velike pare..
23.01.2004.
Da se bar to vama dogodi! Ne to da vas tuzi mama, nego da imate $$$

Reper, roden pod imenom Marshall Bruce Mathers III, 1972, u Kansas City-u, Missouri. Eminem je proveo dobar dio djetinjstva sleci se z Kansas City-a do Detroit-a. Poklonik rap muzike od malena, prvi put je nastupio s 14 godina. Dok je bio ucenik Lincoln Junior High skole i Osbourn High skole, Eminem se interesirao za rap osamdesetih poput 2 Live Cre, LL Cool J i NWA. Kao bijeli reper koji je repao crnacku muziku, Eminem je upadao u mnoge tuce unatoc svome talentu. Nije puno vremena provodio ucei te je odustao od srednje skole i radio cudne poslove nekoliko godina, ostala mu je ljubav prema muzici. Eminem je prvi put snimao kao duo Soul Intent-a a solo se probio 1996. s Infinite.
----------
Zelite popust na sisanje? Kao Kapaljka Surfer imate popust. Klikni..
Slike koje vidite nisu K Exclusive - Nemamo veze s ovim slikama
Hi My Name Is..
Album je pracen uskoro The Slim Shady EP albumom, obadva su albuma napravila impact na rap podrucju i uskoro je Eminem bio obozavan zbog svog repanja i svojih rijeci u pjesama. Privukao je paznju i zbog toga sto je bio bijel pa je uskoro postao "great white hope."
Nakon freestyle nastupa u natjecanju na radiu u LA-u, Eminem je pao za oko Dr. Dre-u, mocnom covjeku u Rap-u. Dr.Dre je nagovorio Eminema da potpise za Aftermath i poceo je raditi s njim. Eminem je izasao s albumom pod labale-om Aftermath s The Slim Shady LP, 1999. Uspjeh hita My Name Is je bacio album na drugo mjeso Billboardove ljestivice za nekoliko tjedana.
Na kraju je postao trostruko platinasti i zaradio eminemu dvije Grammy nagrade, za najbolji solo rap performance ( My Name Is ) i najbolji rap album.
Eminem je imao slican uspjeh sa sljedecihm izdanjem, The Marshall Mathers LP ( 2000 , koji je prodan u 2 mil kopija u prvom tjednu i postao najbrze prodavajuci rap album u povijesti. Kriticari su gotovo ujednaceno hvalili album kao pametan, ironican, kontraverzan. Na dodjeli MTV nagrada Eminem je uletio s bezbroj svojih dvojnika koji su bili zblajhani i obuceni kao on. Dobio je nagrade za najbolji video godine i najbolji muski glumac na spotu za singl The Real Slim Shady. Osvojio je Grammy za najbolji rap album i najbolji solo rap performance ( The Real Slim Shady ).
U 2002oj Eminem je ubrzo svoj album Eminem Show tako da bi prestigo pirate. Iako je album osvojio Grammy za najbolji rap album, Eminem je dozivio BUUU na Mtv Video Music Awards prije nego je otisao s 4 trofeja.
8 mile...
Njegov prvi Hollywoodski film, 8 Milja, je izbacen 2002. U filmu se radio o rapu i pjesma "Lose Yourself" je iz filma, dobila je Acadamy Award za najorginalniju pjesmu 2003, pobjedivsi U2 i Paul Simona, i to je bio prvi Oscar na hip-hop polju.
Raperov kontravezan osobni zivot i borba za zakonom punile su novine, pocevsi 1999, manje od tjedan dana nakon The Marshall mathers LP albua, kad je uhicen ispred nocnoh kluba. Nakon sta je prizno da je kriv za nosenje skrivenog oruzja, sudac je osudio repra na dvije godine uvijetno. 1999, Eminemova mama Debbie uputila mu je tuzbu od 10 mil $$. Kaze da ju je okleveto na The Slim Shady LP govoreci da je nestabilna drogerasica. Iako je rekla da bi se nagodila za $2 mil, emnem je odbio to i slucaj je otiso na sud.
Ozenjen je za Kim od 1999, koja mu je posluzila za neke pjesme ukljucujuci Kim, u kojoj je portretiro nasilnu svadu izmedu para. 2000. Kim je hospitalizirana nakon pokusaja ubojstva. Mjesec dana nakon, Eminem je trazio razvod. Kim ga je tuzila za 10 mil $ i skrbnistvo nad dvijema kcerkama. Eminem je pristao da nece traziti skrbnistvo ako odustane od tuzbe.
Iako su see pomirili, Kim je trazila ponovo razvod 2001.

Should I love him or hate him?
Sta u konacnici reci o Eminemu?! Ako mislite da je on to postigao samo zato jer se lagano glupirao i radio porodije na stvarima, spominjao Britney i Christin-u, snimao kontraverzne spotove..onda se gadno varate. Da je tako kako vi mislite onda je cinjenica da bi bio samo mala kolumnica na kraju novina.
Ostaje sljedece: talent mu se ne moze poreci, na vama je da ga volite ili mrzite..


Quotes..
"I'm not alone in feeling the way I feel," he says. "I believe that a lot of people can relate to my sh*t--whether white, black, it doesn't matter. Everybody has been through some sh*t, whether it's drastic or not so drastic. Everybody gets to the point of 'I don't give a f**k.'"

"It was an honor to hear the words out of Dre's mouth that he liked my sh*t," Eminem says. "Growing up, I was one of the biggest fans of N.W.A, from putting on the sunglasses and looking in the mirror and lipsinking to wanting to be Dr. Dre, to be Ice Cube. This is the biggest hip-hop producer ever."

"I had nothing to lose, but something to gain," Eminem says of that point in his life. "If I made an album for me and it was to my satisfaction, then I succeeded. If I didn't, then my producers were going to give up on the whole rap thing we were doing. I made some sh*t that I wanted to hear. The Slim Shady EP, I lashed out on everybody who talked sh*t about me."

"I do say things that I think will shock people," he says. "But I don't do things to shock people. I'm not trying to be the next Tupac, but I don't know how long I'm going to be on this planet. So while I'm here, I might as well make the most of it."


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Gledam Te..
Gledamt e..Kazem vam! Deckima je jos teze! Onis u bar pristojni pa ne mame cure! Bar ne na ocigled! Al sta ce muski uz ovako 'zlockaste' cure! Nista..pokleknut pred njima! :)
Jedan GuzoSmijeh za kameru.. A misli ste da vas krojac radi sexy topove.. [Klikni za veliku sliku]
2 za tebe?
 
2
 
3
 
4
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu