KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Kazem vam!
19.9.2003.
Ono...3h po noci..

Ono 3h je po noci. Nema filmova..pa sta cemo sad?! Da vidimo sta je na mtv-u?! A kad ono..softcore! Na mtv-u?! Kazem vam. Novi spot od 50Centa. I ovo sta vidite zblurano, moram napomenu da sam to ja zbluro. Jer na mtv-u nije bilo zblurano. Ni malo. Da pace..! Prilicno je ostro...! Bode u oci! I ne samo da bode u oci..! I sastrane...! Ufff..i tak dok neke placaju da plesu sa golim zenama..druge placaju da mastaju o tome kako plesu sa golim zenama. Cek di ste tu vi? Vi ne pleseta sa golim zenama..a ni ne placaju vas. Il se varam?
Slike koje vidite nisu slikane od strane Kapaljke

No comment..
50Cent.. Shake That..Kako to?
Kako je to moguce da ljude placaju da cagaju sa golim komadima?! Istina, 50 je na spotu platio te curice da stresu sve sta imaju..al na kraju..on ce ubrat $$$. A one su prema tome dobile sicu. Al su poznate postale. Necete ju vi prepoznati na cesti, bez brige, ali u VIP krugovima di su backstage zabave...rijeci se lagano procuju!
50..
Od dilera..do glavnog repera?! Cini se da se americki san za neke ostvaruje i vise od toga. Zaboravio sam napomenut da snima spotove sa golim manekenkama. Cek da jos jednom to spomenem. Snima spotove sa golim manekenkama. Ufff..! Sad mi je puno lakse! Da jos jednom to spomenem!? Ma necu..vec ste naucili..da fifty snima spotove sa golim manekenkama. A vi ne..! Ni s golim..ni s manekenkama!


Matt White..
Veceras u ZG dolazi Matt White. Poznati Londonski dj rap i rnb muzike. Ko oce nek oce..ko nece...nemora. Ma da..ne moate ic na njega. Sigurno imate pametnijeg posla..kao trazenja rubrika na kapaljci koje jos niste vidjeli..ili pokusavati napisati vlastitu rubriku. Pa da..zivot..kao surfera..nikad nije lagan. Samo si na netu..a golih manekenka ni za kruha..bar ne golih..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Gledam Te..
Gledamt e..Kazem vam! Deckima je jos teze! Onis u bar pristojni pa ne mame cure! Bar ne na ocigled! Al sta ce muski uz ovako 'zlockaste' cure! Nista..pokleknut pred njima! :)
Jedan GuzoSmijeh za kameru.. A misli ste da vas krojac radi sexy topove.. [Klikni za veliku sliku]
2 za tebe?
 
2
 
3
 
4
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu