KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
Contact  
  13.9.2003. - 7 Godina Kasnije
12.9.2003.
E bome nisi..

Da! 7 godina je proslo od kada je 2Pac 'upucan'. Zasto stavljam pod navodnike? Zato jer postoji 7 Day Theory..teorija koju je 2Pac vukao po gotovo svim pjesmama, cd-ima, coverima. Razni mali tragovi kojima je davao naslutiti da ce se vratiti za 7 godina. Zasto bas za 7? Zato jer u Americi, kad netko odglumi svoju smrt, nakon 7 godina vise nemoze krivicno biti gonjen za to, tj. nakon sedam godina to zastaruje.
Ako ne vjerujete u njegov povratak, sigurno vam je barem malo bilo cudno kako je moguce da neki Artist izda vise cd-a nakon svoje smrti nego za zivota, sto je slucaj sa 2Pac-om. Ako to niste znali, sada znate. Mnogi cd-i koju su izasli nakon njegove smrti daju nade fanovima, da ce se njihov omiljen rapper, rapper koji je imao najtezi zivot od svih njih..original1..vratiti na sutrasnji dan. Ako ste sumnjicavi..niste..kupite kartu za Snoop Dogg-ov koncert koji se treba sutra odrzati i na istom se treba Tupac pojaviti..
Slike su pribavljene sa stranica koje se bave rap-om i nisu nase | Pictorials pics nisu nase
Makaveli vs. Makiaveli..

Prvo je novo umjetnicko ime u koje se 2Pac preobrazio nakon sta je izasao iz zatvora, dok je drugo talijanski mislilac..koji je i napisao knjigu o tome sta treba sve uciniti da bi covjek ostao na vlasti..kako fejkati svoju smrt...te mnogo toga. Samim imenom, 2Pac je asocirao da ce se vratiti..! Ili je sve to genijalno smislio..ili..

Fejkeri..

Ako slusate kojim slucajem Gangsta Rap..onda znate da je Thug Life.. 2Pac.. uveo u rijecnik rap glazbe. Sta ona oznacava..! Ona oznacava..sve ono o cemu sada mnogi pjevaju. Ali za njih je to bio zivot. Zivjeli su od danas do sutra, zivjeli su svoje pjesme. Jednostavno su repali!!! Zato kad netko usporeduje svoj zivot ( neki artist ) sa 2PAC-ovim, onda mu se pac fanovi obicno smiju u lice..Ako mrzis rap?

Ako mrzis rap, moras neke stvari svejedno znati. Da je majka od 2pac-a bila trudna sa njim u zatvoru, da je sa 15 valjda bio vec na cesti. Cijeli zivot je sanjao da postane prvenstveno raper ( ali i glumac ). Snimio je mnostvo filmova, jos vise cd-a..! U jednom napadu je popio 5 metaka, a sutradan je izasao iz bolnicu. Samo da bi bio na svom sudenju...


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
7 Day Theory..
I tako! Ovaj tekst je nastao..jer stvarno i ako ne volite rap..! Kad vam netko sljedeci put kaze da kazete nekog reppera..da znat koga cete rec. A ne neke lijeve. Jer on je onaj koji je sanjao da nesto postigne..covjek za koga puuno ljudi zna..i slusa..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
guzva
 
portret
 
buggie
  Copyright © 2002-2004 Kapaljka.com