KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Godisnji Odmor..
23.8.2003.
Gotovo more?

Izbivahmo! Bili smo na godisnjem..! Ali sta cete..mora se covjek odmoriti! I kada smo obisili jos par obalnih mjesta, dosli smo do zakljucka da nema do Paga..a drugi nek se tjese! Ma kazem vam..na drugim plazama je vrhunac kad dode neka cehinja u tangama. A jos uvijek je u16 ( under sixteen ). Al sta ces..ne mozemo svi imate topless zene na plazama..i to jos da su nase! Skromnosti, molim! Buduci da je sezona sluzbeno gotova, a da smo jos uvijek na moru..ocekujte sad na tisuce tekstova..i slika gdje nema ljudi..heheh! Ma ima jos uvijek ljudi..ali i kost se mora odmorit. Zar ne? Treba napunit baterije za novu godinu. Jer nova godina pocinje odmah nakon ljeta..
Pozivaju se takodjer svi koji nisu jos poslali svoje ljetne materijale, naka to ucine sada!
A sto se tice povratka u Zagreb, racunajte na to da cemo se jos malo odmoriti na moru a da cemo onda ubacit u drugu, i po autocesti...
Sve slike koje vidite su Kapaljka Exclusive

Par u zalasku sunca..
Zalazak sunca, odbljesak sunca u moru,  Jadran, more, romanticnoGornje Fotke..
Ma vec sam vas naucio! Da..u trenucima kad se odmaramo..onda slikamo samo najljepse fotke..i vise od toga! Al tak to je! Nemre uvijek biti sve isto! Cujem da se ekipa vratila u Zagreb..da je sve na mjestu! Da se cijeli grad priprema za tekmu! Al pustimo sad to. Sad kad pocne deveti mjesec..e..cini mi se da cemo ga prozvat 'disko navala'..
I nemojte slucajno..
I nemojte slucajno ici u disko dok nas nema! Nemojte nikud bez nas. Pa pricekajte nas koji mjesec. Pa do nove godine..kad pocne sibat bura, pa vratit cemo se. Pa jesmo ljudi ili nismo? E pa tako..sta vam znaci koji dobar provod u disku kad nas nema..NISTA...i nista vise! To i sami znate..zato se doma zatvorite...i dajte 100 ispita..hahah...! A kom se nega..nek gleda Oprah Show..! Iza jedan je, hehehh! A ko je rap fan, nek ceka 13.9.


Shake That Buttt..
Ye! Ma da! Ma ne plesemo mi tak u disku! Tak cure plesu! I nemojte se oblacit za disko ko za Thong Thong Thong pjesmu. Pa ipak, i mi imamo srce. A to onda boli..hahah! I vise od toga...! Tisuce raznih reakcija koje se ne mogu kontorlirat! Neke vise neke manje! Al sta je, tu je! Pozivaju se svi..nek se sleta na forum..neka kazu kako im je bilo preko ljeta..gdje su bili..gdje su izlazili, kakva je ekipa bila..!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Spring BREAK
haha! Pa naravno da smo polovili neke stvari. Samo ono...! Spremit cemo mi Vama i jos jedno iznenadenje. A do tada..stay true 2 da game..nemojte gledat gluposti, trashat okolo i to! Znate kako ide Drill...hahahh! Idem sad...dosta sam piso..! Nisam piso tolko tjedan dana, hahahh!
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu