KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Spica je prosla..
16.8.2003.
Gotovo more?

Dobrodosli u moju rubricicu! I kao sto i sami znate...ljeto nam se blizi kraju. Bas kao sto sunce zalazi na ovim slikama...tako se i ljeto blizu kraju. Dani ce postati kraci, past ce snijeg..i sve tako redom..! Znam da sada to sve izgleda ruzno..ali nece biti tako! Jer dobar je i snijeg za promjenu. Cim koju grudurinu slozite..odmah vam je nekako lakse.
Sta je se ljudima preko ljeta da postanu divlji? Hm...da li je to od silnih rupa koje su iznad nas..nebih znao..ali cinjenica je da svi postanu..'obuci tange i ajmo u grad' ludi..! Nije da se ekipa previse buni, nego samo me zanima kako ljeto utjece na ljude! Pa da, ja imam diplomu iz 'Kako ljeto utjece na ljude i ostale zanimacije', najozbiljnijie. Dr. Kako Ljeto Utjece Mino moze analizirati sve ljetne situacije..! Cure koje su inace preko ljeta povucene, za koje nikad nebi reko da su to one 'divlje'..sta njih transformira u 'gdje mi je prozirna suknja za veceras?'..da li je to od soli? Stvarno nebih znao...
Slike koje vidite su Kapaljka Exclusive

Par u zalasku sunca..
Zalazak sunca, odbljesak sunca u moru,  Jadran, more, romanticnoGornje Fotke..
Pa sunce zalazi..i tako nam proslo ljeto. A nismo se izdivljalo do kraja..nismo potrosili sve recharge-able baterije..! Al ajde..bit ce do godine druge prilike. Ma kakve do godine, to pricaju ljudi koji samo odgadaju stvari..! Nema dogodine! Ima samo danas! Danas danas danas! Jer ko zna sta ce bit do godine..gdje ce internet bit..gdje cete bi bit...
I'm still breathinn..
Da! Ipak smo prezivjeli ljeto! Ono je pogubno za raznorazne stvari. Mogu vam rec, da nas ovo ljeto nije oslabilo. Ojacalo nas je. Upoznali smo sebe, jer ipak kad si odvojen i kad non stop mislis sta je tamo, sta je vamo...onda poludis. Nekad napravis i nesto zbog cega pozalis. Ali sve je to skola..i mogu vam se pohvalit...da sam proso..i to s lijepim ocjenama. Vama je jasno da je ovdje rijec o Internetu, zar ne!?


B Back..
Ye! We B Back! Da, pa skuzili ste da je pogresna gramatika, hahah! Evoga..sad za koji mjesec, vratit cemo se i mi u nasu Reznico Skenerom zasticenu bazu na asfaltu, koja se mozda bas nalazi ispod ceste preko koju svaki dan idete. Ispod mracnih dubina toplog asfalta, javljat cemo se i pisat! Za sve koji imaju ljetni savjet, kritiku..ma znate kako to vec ide, javite se...i speak...! Mail..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Spring BREAK
haha! Pa naravno da smo polovili neke stvari. Samo ono...! Spremit cemo mi Vama i jos jedno iznenadenje. A do tada..stay true 2 da game..nemojte gledat gluposti, trashat okolo i to! Znate kako ide Drill...hahahh! Idem sad...dosta sam piso..! Nisam piso tolko tjedan dana, hahahh!
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu