Nocna Razmisljanja & Ostale Zanimacije, cetvrtak, 7.11.2002.  
U danasnje vrijeme kad svaka cura je Cosmopoliten CuraSlike Iz GradaSlike Iz AQ...i svaki decko pod pauzom zalista stranicu ELLE casopisa..kako prezivjeti?! Neam blage..samo znam da je sve unaprijed odredeno..i to od autora tih casopisa...svi tvoji 'potezi' su tamo protumaceni...sad cure znaju tvoj naum! A kad krenu rasprave...'jel ona vama debela?' 'odvratne usnice' 'kakve to noge ima'? Joooj...to je dio kad pocnem bjezat...ma bjezim van..makar bilo ledeno ko danas! Zasto je pojam ljepoga unaprijed definiran? To je vjerojatno od utjecaja tih silnih Sexy Slikecasopisa...te nase drustvo..gdje svaka cura pokusava biti djevojka iz casopisa...pokusavaju u slobodno vrijeme imat napuhane usnice..i takve stvari! Zar nije bolje biti prirodan!? Zasto se ne ravnati po sebi..po osobi koja ti se svida?! Da ti on/ona kaze sta mu je lijepo a sta ne...? Jer moj teorem je umjetnost i ljepota je u ocima onoga tko promatra! Sad kad malo razmislite u ovome..vidjet ce te da je to istina! Da li ljepota kao sama postoji? Zar nije ljepota unutar nas samih? Te je prepoznajemo kao olicje necega?
 

Slike Iz Papaye
I tako..dok god svi budu gledali u casopise..i tamo trazili ljepotu...dok budu govorili i ispitivali 'jel ona vama ima debele noge?'..hm...jooj..! :)
Al tak je to..Uglavnom...nadam se da se cure nece ljutit..sta su samo slike nekih cura u rubrici! Mislim si ja dok ovo sad pisem...'garant ce se neko ljutit' i onda..odlucim..evo malo veselja i za vas...! Pazite..nemojte previse gledat...da ne osljepite! :)

 
A nista...dok tako noc pada..sada je vec 00:36....kuzis..proslo je pola cuke..dok sam curama naso Pitta..ono...kuzis...crnjak(kak neki kazu) mi bilo trazit ga..pa sam odgado sto vise..al sad je vrijeme da ova rubrika zazivi online!
                                                by. MINO