KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
Spring Break Video
   SPRING BREAK - MEXICO - K EXCLUSIVE
5.4.2005.

Slikano u Mexicu prosli tjedan..

Gle..znam da se opce ne moram opravdavat za neupdateanje! Pa lijepo sam Vam reko da donsimo Spring Break fotke iz Mexica. Steta sta osoba koja je isla odraditi taj posao, prtljaga sa opremom joj se zagubila, tako da..smo morali koristiti emergency fotice. Ali kako god da bilo, ja ne znam da je itko napravio ( na HR podrcju ) bilo kakve fotke sa Spring Break-a. Ako sam u krivu ispravite me. I jos jednom..! Lako je napravit fotke koje slikate ispred, ovo je Live Iz Mexica! Video je velik 1MB i sitno. I bolestan je. Tamo sve cure tako plesu i to je normalno! K EXCLUSIVE!!!!!
Sve sta vidite je 1000% K Exclusive | COPYRIGHT
Znam Znam..
Gle..! Vise ne znam koje izazove da si postavimo. Sta postavimo to ostvarimo. Nije fora. Isto ko Jordan. Ono..! Gle..sve smo osvojili bla bla..! Ne znam sta dalje. Sad smo isfurali fotke sa Spring Break-a! hahah! I onda nek neko kaze da se ovaj absence od update-a nije isplatio. Ne pitajte dal sam ja bio tamo...hihihi :)))) MMMMM...!
Kao sto ste primjetili....
E! Da! Reko sam da je u gradu katastrofa i da vise nigdje nije kao sto je prije bilo, i od losijeg moras birat malo manje losije..! Tako da ne bude da samo pricam, imamo Mehico Exclusive..hahah! Pa da...! Necu da pricat ko..Gunda non stop bla bla bla..djeca ovo djeca ono..a nis ne radi..!! hahah! I nemojte me trazit da updateam kad nema updatea! Pa znate da sam poslovno odsutan...jao..


Eto ga..
Ne znam! Sad smo zadovoljili svoju teznju za update-om..ne znam sta cemo si sljedece postavit! hahah! Neka, nadam se da ste uzivali! Da smo Vas iznenadili! Da niste valjda mislili da je 1. April provala kad smo rekli ovo za Mexico! Kako god bilo da bilo, drs te se..mi ono idemo sad na san od 7 dana..jer mislim da smo ga ipak zasluzili. Do sljedeceg neupdate-anja..pozdravljam Vas..! MINO


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Spring BREAK
haha! Pa naravno da smo polovili neke stvari. Samo ono...! Spremit cemo mi Vama i jos jedno iznenadenje. A do tada..stay true 2 da game..nemojte gledat gluposti, trashat okolo i to! Znate kako ide Drill...hahahh! Idem sad...dosta sam piso..! Nisam piso tolko tjedan dana, hahahh!
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu