KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Another Hip Hop Event - Ljubljana checking IN..
18.12.2005.
Ljubljanja / 16.12.05 / The Blast - Hip Hop festival

Da! Imamo report i sa Dj Tiesta..i iz Ljubljane..sa Hip Hop eventa koji se tamo odrzavao.
Pocelo je vec u 19h, medju prvima su nastupali manje poznati SLO Mc-i..to je bilo zagrijavanje ekipe. Kasnije dolaze vec poznatiji (infuzija) na stage koji podizu atmosferu. Do tada se prostor vec poprilicno popunio, a onda je dosao Target koje totalno razvalio. rokao je vecinom stare stvari ali i neke nove. Ekipa je tad totalno poludila, a dj Carlito je super odradio posao takodjer. Nakon njih nastup Srbska grupa 43 zla. Nakon njih uletava Stoka, ekipa se razbacuje, pridruzuje mu se nered a kasniej dolazi i General Woo koji ostaje na stage-u s neredom. Oni su takodjer razvalili, izvodili su stvari na strane podloge, bilo je dobro. Nakon toga pauza od 45min a onda uletava LArge Professor, frajer roka preko sat vremena i rasturio je. Takodjer su nastupali dj- te beatboxeri. Zastitari izrazito pristupacni i pristojni.

Drugi Slo Update..
Ovo nam je drugi slo update! Prvi je bio KRS1. Naravno da se niti jedan slican rap, hip hop ili kako god Vi to volite zvat, event nije mogao mjeriti sa njim. Ima dosta stvari ovih dana, upregnuli smo konje, ima nas na sve strane, stoga..provjerite sta ste propustili..jer kad se drugi odmaraju..i ljencare..onda mi gazimo. hahah! I zaboravite na slikanje sad po zgu, imamo zanimljivije stvari..
PAPCI
R eko sam jednom, rec cu jos jednom! Svi oni koji se furaju na neke dresove, kape..ili sta god..a govore da je 100, 150..ili 200kn preskupo platit da se dovode neka osoba izvana..totalno unistavaju cijelu scenu, pokret ili kako god. I to je tuzno. Taj nas prostor je totalno drugaciji od svega. Dj Tiesto rasproda svaki put. SVAKI PUT KAD LIK IMA NASTUP, SOLD OUT je sve. Ali interesantno kad dode u gradic imena Zagreb..da onda nije sold out. O tome Vam pricam..


A ak treba potegnut slike..
Jeste se kad upitali zasto mi imamo vise slika neg stranice od klubova koje slikamo? Zasto je nasa arhiva najopseznija i zasto imamo objavljeno samo maleni dio slika, te jos mnogo unrealesed..? Pa valjda zato..jer smo King Kong u svijetu nightlife. I ak treba potenug jos slika gore..ne brinite se..uvijek to mozemo. Ocete gole zenske sa raba..koje se skidaju i pred ljudima..rade neke stvari? Niste mislili da to imam? Ups..ma zaboravite..nemamo nemamo!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
KRS1 - Najjace ekipa je ono..spala na 1 clana..
Ljudi! Nemojte mi furat dresove neke i vezat marame po glavama, i doma gledat mtv i mislite si da ste ne znam, reperi a da je ovo geto? Reality check! NIJE! Tako, da od ljudi iz zg smo vidjeli Makro-a, curu mu ( Zanamari ), a od najjace ekipe koju sam par puta spominjo u aq..sve je spalo samo na jednog clana! Najjaceg!
[Ljeto05 - Otok Pag - Novalja - plaza Zrce] [Ljeto05 - Otok Pag - Novalja - plaza Zrce]
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu