KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Naj serija svih vremena..?
30.10.2003.
Smeg..

Naj serija? Na forumu se ovih dana dosta raspravljalo o tome koja je najbolja serija svih vremena. I ja sam suzio izbor na petardu. Tu su malcolm u sredini, mucke, crveni patuljak, seinfeld, i simpsoni. Ako malo bolje razmisltie..onda cete uvidjet da su skoro sve ove serije snimane bez ikakvih specijalnih efekata. A postigle su uspjehe o kojima se jos uvijek prica. A steta sta se te serije ne repriziraju cesce, osobito crveni patuljak..koji se nije repriziro vec negdje 4-5 godina. A sta ces..mozemo se samo sjecati kakva su to dobra humoristicna vremena bila. Danas nije lako napravit seriju koju ce svi zavoliti i koja ce se dobro prodati. Ovoj petorci to je poslo za rukom..i njihov humor se prepricava do danasnjih dana...!
Kapaljka series review| Pictorials slike su iz rub. vani

Just the 2 of us..Crveni?
Lister, rimmer, hal i kryton. Zar moramo jos ta reci? Ako imate negdje snimljeno ili nekako mozete doci do tih epizoda..onda vam je smijeh zagarantiran. Jer su takve uvrede u toj seriji..i stosevi..koji su postali legende. Serija se dogada na svemirskom brodu u dalekoj buducnosti. Hahhahah! Smeg happens.....
Malcolm....
Evo..prosli petak sam bas gledo. I bili klinci kod psihijatra. I pricaju kad su tati navili sat 2h ranije i ovaj se digne..i brzo pod tus trci ko manijak..u jednoj ruci cetkica za zube...u drugoj zilet..i onda cetka i brije se..pa od zurbe gurne zilet u usta..a cetkicom se brije..pa jadan sakom uzima cornflex i stavlja u usta i zuri! A klinci se smiju i odvaljuju od smijeha! hahahah! Nema sta..stara fora..novi smijeh..


Ma bart je legenda..
I tako da kazem nesto o simpsonima..! Oni su legende! Nema sta. Niko ne bi reko da bi neki crtic postao tako popularan. Al sta ces...imaju brojne skeceve..svaki uvod u crtic je valjda drugaciji..nema sta, orginalno! Steta sta se cesce ovakve stvari ne prikazuju..tako da se ne moramo zezeljivati istih. Al nista..nabavit sve na dvd-u pa onda uzivancija..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
KRS1 - Najjace ekipa je ono..spala na 1 clana..
Ljudi! Nemojte mi furat dresove neke i vezat marame po glavama, i doma gledat mtv i mislite si da ste ne znam, reperi a da je ovo geto? Reality check! NIJE! Tako, da od ljudi iz zg smo vidjeli Makro-a, curu mu ( Zanamari ), a od najjace ekipe koju sam par puta spominjo u aq..sve je spalo samo na jednog clana! Najjaceg!
[Ljeto05 - Otok Pag - Novalja - plaza Zrce] [Ljeto05 - Otok Pag - Novalja - plaza Zrce]
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu