(ne)Romanticne stvari , nedjelja, 10.11.2002.  
Evo me...tu sam! Sjedim za stolom..i kao uvijek...pisem...pokusavam..napravit od ovog naseg site-a nesto posebno, nesto drugacije! Kao sto mi je moto na posjetinici Go BIG Or GO HOME tako i ovdje pokusavam primjeniti istu teoriju! Al nejde to lako..sami problemi...! Sva sreca da su tu vikendi..kad se opustis i zaboravis sve nevolje koje te prate u zivotu? Nemas nevolja, mislis? Hm..ne izlazis puno van, jel tak? Svi imaju nevolje..probleme..problemcice...
 

Ljudi nebi vjerovali sta smo sve slikali..kakvih sKlikni Za Veliku Slikuve Klikni Za Slike Iz AQslika imamo! Ovo sta mi objavljujemo, to je samo dioasortimana (ehehe) koji je u nasem posjedu! Pazi ovu sliku!! Svako u ovom gradu ima svoju zanimaciju..nesto svoje..svoj neki zakon koji krsi! Jer cinjenica je da..svi imamo unaprijed odredene neke principe po kojima zivimo..pa je samo pitanje..kolko cemo ih cesto krsiti! Al skrenuo sam ja s teme...! Ovaj vikend smo biliu Papayi ne picu..a zatim smo odlucili skoknut do Saloona! AL NE! Odlucili smo ovaj put slike ne objaviti! Razlog? Da vidite kolko ste se navukli na nas site! Jer znate onu:"Ne cijenis dok ne izgubis", pa eto vam ga sad na! Umjesto toga..dabit cete par slikica..iz papaye..!

 

Al najgore mi je..kad neka cura ide od jednog do drugog tipa..! Cas jednom polira slic..a cas drugom! A tipovi to sretno prihvacaju! Neznam jesam li ja to previse romantican ili sta...Al nemogu podnjet pomisao da imam nes s curom..koja je prije 3min..imala sex sim sa nekim tipom...what do u think people(recite na forumu).

 
Cak i kad me pusti paranoja...i kaSlika Jurisiceved se popnem iz svog Slike Iz Papayesklonista..od kud tipkam ova razna slova...cak i onda..misli mi znaju vrludati..i to ne bilo kakve misli! Zanima me...zasto cure to rade? Dal one neznaju da svaki put kad neka treba ulovi nekog tipa..da svi gledaju na to ko da je taj tip zbario tu trebu? Hm...jel tu kriv utjecaj svih tih Cosmo casopisa? Cure se oblace sminkerski..zato da ulove bolje decke? Is that it?
Jer niti jedna obicna setnja Jurisicevom..nemoze proci a da ti se nesto ne dogodi..al kad pogledas..nije sve pesimizam..bar imamo vise mobilnih telefona nego fixnih...hehe...
                                  by. MINO