Mama, kupi mi soma cd-a, subota, 7.12.2002.  
[Klikni Da Povecas]
[Klikni Da Povecas]
[Klikni Da Povecas]
[Klikni Da Povecas]
[Klikni Da Povecas]
[Klikni Da Povecas]

Kuzis spiku..stislo me sa svih strana! Neznam sta da pocnem! Dal da idem nadolejvat ulje u auto...vec vozim ono 2mjeseca..a nema ulja! Al..ajde..izdrzat ce motor..ipak su mu bruseni klipovi 2mm sire nego za Really..! Da..neznate da imam NOS u autu?
Treba kupit brdo cd-ova da presnim razno razne stvari koje su se skupli ne compu! Evo..i krenem tako u King Cross..! Ocekivo ono..da ce gole zene trcat svud okolo a da cu ja to dokumentirat sve! A kad ono..debelo razocaranje! Copio sam samo par hostesa..i blagajnicu sa poderanom carapom! Ne, ne salim se! Kliknite na zensku u crvenoj minici..i dobro pogledajte carapu i vidjet cete da je poderana!

 

Cd-i su kupljeni..sad jos samo da napravim jedan zuj okolo KLIKNI ZA VELKU GUZU! HEHEnaokolo! I kad ono...vidim jos jednu sliku za site..! Zenska kupovala meso..il nes iz skrinje..i ono KLIK..evo ga..dokumentirano..evidentirano, pohranjeno! Sve za vas! Samo za vase oci! Kad ono na kraju..doleti security..hehe..ma ne nije doletio..njega smo slikali na ulazu..! Da..zar je potrebno govorit da smo imali ono Kameru na ramenu sa vanjskim mikrofonom ( poznat u masi kao 'cupavac' kojeg smo nosili i spustali odozgora po potrebi)! heheh! I tako se nasa kupnja blizila kraju! Evo..!

 

Lijep pozdrav svima!

                                                      by. MINO