KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
   Pazi da se ne pokapas..dok..ovoga..
22.07.2005.

Island Of Pag - Pag By Night - Novalja - Plaza Zrce / grad Pag

Hahah! Znate one slike po internetu, one pricless? Kad ono cope nekog u nekoj turbo opakoj gluposti pa napisu Your Picture On The Internet Making Out With A Tree - Pricless. hahah! Ovaj put smo nesto takvog napravili. hahaha! valjda nam doticni na slici nece zamjerit! :) Nego, kako smo rekli da je svkaim danom mrvicu bolje, taj trend se ravno zaustavio prekjucer. Ne znam, ne znam. Vidjet cemo sta ce ovaj vikend donjet. Uglavnom, kako god bilo, mi sad vec mozemo rec da smo svoje ljeto odradili. Osobito ako ste vidjeli onu sliku na naslovnici..! Znam da jeste, gadovi jedni..!
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Slika sa naslovnice..
Statistika govori ( hahah zzziher ), da nije bilo muske osobe koja nije pokusala otvorit onu sliku sa naslovnice, mislim stvarno. Kakvo je to ponasanje, da klikate po takvim slikama. Jos gori su oni koji su to uslikali ( to bi bili mi ). ahha! Ajde neka, sve u svoje vrijeme. A sad sa kojim sljedecim update-om dobit cete i set slike gdje je ta slika. Opce ne sumnjam da cete nas posjetit..

No Vaselin! hahah! To ce bit special dirty dio Kapaljke! :)
"Sta smo od goletinje do sada vidjeli? Pa nista special." hahah! To je bilo prije par dana. Otad se situacija pomakla malo, u onom..topless smjeru. hahah! Nego, kao sto rekoh s lijeve strane, ko ceka taj doceka, pa stoga ne budite nestrpljivi i pricekajte te slike. U medjuvremenu, pazite kad krecete na put, da ne bi bila neka kolona od 15km ispred nekog tunela. haha! Ne, 4real..! Zato cim procitate sve ovo do kraja, stavite cetkicu za zube i nove carape i torbu, & you r ready 2 go..


PARKING 15KN - SRAMOTA..
Eto, ovakve stvari me ljute iznimno. 15kn da bi se uslo na parking od Zrca? Navecer? Zanima me osoba koja je to odobrila i kojoj idu ti novci. 15kn za sta? Jel podzemna garaza? Jel su auti cuvani? Frendu su razbili stakla neku vecer, daj ajde, saberimo se. Jedino u cemu smo dobri je u nabijanju cijene, a u pruzanju usluge nas nema nigdje. Sta nisu nasli nekog sponzora, pa na ulazu za tih 15kn nek ti kondom daju ako nista drugo. SRAMOTA!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Djecarac koji naplacuje taj parking - READ ON
Interesantna stvar je za tog covjeka, da on tvrdi da je ujedno i poslovoda i sef. Daj ajde molim te, kako neko moze tvrditi takvu glupost, navodno da nema sebi nadredenog. Sta si ti mozda uzeo koncesiju za taj parking il sta god, kupio to zemljiste i sad naplacujes? Ma nemam uopce komentara vise..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
vani1
 
vani2
 
vani3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu