KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
[Island Of Pag - Nightlife]
   Gdje smjestit plesacice..?
19.07.2005.

Island Of Pag - Pag By Night - Novalja - Plaza Zrce // slikano 17.7.05

Zrce je klasican primjer gdje se vidi kako neki ljudi ne shvacaju sam pojam organizacije clubbinga dok nekima to mozda ide za nijansu bolje. Jer, uzet cemo primjer s plesacicama. Kad covjek ( muski recimo ) dode u klub, on oce vidjet plesacicu na nekom mjestu na kojem ju vidi bez obzira u kojem smjeru gleda, plesacicu za koji nije ni siguran da li je plesacica ili neka opasna curka. Koja je svrha onda da se plesacice postave iznad glava svih ljudi? To ko da ste ih stavili na krov od kluba. Nisi u mogucnosti ih gledat, odvojene su od ekipe. A prenjet atmosferu na daljinu bit ce malo teze..
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Gdje trebaju bit plesacice?
Plesacice trebaju bit infiltrirane u redove normalnih ljudi. Obucene tako da covjek misli da je to neka divlja regular cura. I onda kad se ekipu okruzi s takvim curama sa svih strana, nesto ce se postic. Ovako kad vi cure objesite na luster, iznad svih. Koja je to svrha? Predaleko su. Ne mozes je pitat kako se zove. To ko sta je jedan zg klub ima PROJEKCIJU PLESACICA na zidu! Strasno..

No Vaselin! hahah! To ce bit special dirty dio Kapaljke! :)
Sta smo od goletinje do sada vidjeli? Pa nista special. Briju na betonskom stipic gdje se djecarac igra sa throw back skirt. Osim toga, nista. Nema golotinje. Nema prostota. Ali zato ima likova koliko god zelite, ako Vas to veseli. Dosli muski u neogranicenim kolicinama. Ne znam da li ce to razveselit cure, buduci da su cure rekle da je kvaliteta istih vrlo upitna. Stoga, ne znam sta Vam je cinit. Hahha! Mozda da pricekate ovaj vikend da vidite kako ce se stvari razvijat..


Stvar koja vrlo brzo pokopa zrce..
KISA je stvar koja sravni zrce za 5minuta. Neka pocne padat u 21h..! E..! Ne znam ko ce po kisi ic tamo, parkirat se i pjesacit do kluba? Ako padne dok ste tamo, neki su klubovi u prednosti jer su natkriveni, dok drugi nisu. Ali lose vrijeme je jedno od glavnih neprijatelja profitabilnosti klubova. Nocas je nesto zakisila kisurina. Ali nije bila bas toliko jaka i dugotrajna da bi natjerala ekipu na re-locianje. Inace, po danu se spava i ide na after. What about u?


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Cijeli pag...Kapaljka is watching..
Otok na kojem ce zasigurno biti najvise ZG ekipe. Najzgodnijih cura, i svega ostalog. Pratimo cijeli otok, ne samo Zrce. Tako da ovdje vidite slike i s Paga. Realni updatei, bez nekih..'mi smo institucija' gluposti. Ako je lose, i niste stigli dovrsit dio di plesacice plesu, onda cemo to tako napisat..tek toliko da se razumijemo!
[Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje] [Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje] [Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje]
barmen
 
djox
 
miss
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu