KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
Ljeto 05 - Otog Pag - Zrce
   Otvorenje Zrca Pt II..
30.6.2005.

25. i 26.06.2005. Otvorenje sezone ljetovanja i sexy badica..:)

Pa naravno da smo vrijedni bili. Ono kuzis, zagreb smo poslikali cijeli..prije par godina. Nema vise nista novo, nije izazov. Al mozda zaletit se do mora..hm..vec malo bolje. Tako da sad gledate galeriju br.2 s otvorenja na Zrcu. Ova galerija je vecinska po danu..! Sve vrijedno pamcenja i prepricavanja prijateljima, zabiljezeno je na CCD senzoru. hahah! I najvaznije..arhivirano u glavi. Pa covjece, ko hodajuca sam baza podataka. hahahah! Neka, zaposlit cu se kod sebe..na Kapaljci. Dat cu si neku internu ulogu..morate ic prek mene da bi dosle do MINE :) ahah!
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Shout Djoxu i Kaledu
Prognoze za ovo ljeto..
Nakon sto je MOP otkazan u zagrebu bas kao sto sam i bio predvidio, sigurno Vas zanima sta imamo rec za ljeto koje slijedi. Dal ce biti bolje, losije, dal ce lagat vise il manje, pustat gore il bolje stvari, i imat gole plesacice? Plesacice gole nece sigurno bit, valjda nece bit katastrofalno! hahah! Pa skuhat cemo neku jusetinu od svega toga. Kad mi nismo ljeto iskoristili? hahha! U know how we do..

Privest cemo tiesta kraju....
Naravno da imamo jos slika s dj tiesta. Al ono, da vam opustim mozdanu vijugu..odlucio sam uskocit malo s nasim slikama. Ljudi mi se bune vec, pa ono. Koja Made In Cro galerija nikom nije naudila. hahha! Ali imamo jos slika iz HU i tako da cemo sad skoro to privesti kraju. Eto, nadam se da Vam je oke bilo bacit oko na galeriju..i da ako ste se pitali dal ste trebali ic ili bolje da ste ostali doma, valjda ste si na to pitanje dali odgovor A sto se tice uzlazne putanje ljeta, keep surfing..!


POTVRDI NAGRADU - KAPALJKA DARUJE SOLARIJ
Kapaljka opet nagraduje. Ups...koji jos site dijeli ovakve giftove? Ne bih znao! Dajemo curama sa slika free turbosolarij..koji mogu potvrdit na nacin, da posalju mail na nas sluzbeni mail ( [email protected] ) te posalju jos jednu svoju sliku, kojom dokazuju identiteti. Nakon toga, dobit cete sva uputstva. Nadam se da ove nagrade svacate u najboljem smislu, a ne ko sto je jedan moj frend reko..da bi cure mogle stvatit kao..Preruzna si bijela..odi se pocrni..! Nasuprot! Nikad to nismo mislili, valjda Vam je jasno. Uzivajte u nagradi..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Cijeli pag...Kapaljka is watching..
Otok na kojem ce zasigurno biti najvise ZG ekipe. Najzgodnijih cura, i svega ostalog. Pratimo cijeli otok, ne samo Zrce. Tako da ovdje vidite slike i s Paga. Realni updatei, bez nekih..'mi smo institucija' gluposti. Ako je lose, i niste stigli dovrsit dio di plesacice plesu, onda cemo to tako napisat..tek toliko da se razumijemo!
[Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje] [Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje] [Zrce - Ljeto 05 - Otvorenje]
barmen
 
djox
 
miss
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu