KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
[Klikni za veliku sliku]
   Pocetak kraja..
3.08.2005.

Island Of Pag - Zrce By Day- Novalja - Plaza Zrce // slikano 1.8.05

Strasno! Skuzio sam da je na ovom update-u, bio isti text kao i na proslom update-u! A sjecam se da sam piso ovdje bio neke stvarcice! Nego, vjerojatno Vas zanima da li ce biti nekih necenzuriranih bolesno odvratnih stvari? Naravno da nece! Uvijek cemo ostat u granicama dobrog ukusa. Ali, da ne zavaravamo jedni druge. Spomenut cemo stvari koje nisu bile po novinama i koje drugi ne znaju, a koje neki ljudi ne zele da drugi saznaju. Sigurno se pitate o cemu se radi? No dobro, vrijeme je i tako pocelo bit lose..pa cemo Vas i mi ostavit u iscekivanju..
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Best Of..
Ako nam se bude dalo, napravit cemo neku galeriju u koju cemo povuc Best Of slike od ovog ljeta..tj. to ce bit Hall Of Fame..od Ljeta 05. hahha! Nego, sad bih Vam najrade reko o cemu se radi..ono gore sta sam spomenuo, ali je sad vec premalo mjesta za raspisivanje, pa cete morat pricekat koji naredni update. U medjuvremenu, provjerite neke update koje ste propustili..

Kraj ljeta..
Vrijeme je dobro pokvarilo nekima pocetak ljeta ili drugima pocetak. Hm..! Samo mi nije jasno..ko tek sad ide na more? Mislim stvarno..! Oni koji koriste rijec OCISTIT za dat sve ispite na fakultetu ili oni drugi takodjer iz specijalnih postrojba. Mislim..! Ko je bio na moru, bio je..! A ko nije..ponesite si kisobrancic..hahah..i uzivajte ostacima ljeta..ono sta smo Vam ostavili..hahah! Inace..ovo je jedan od zadnjih update-a s mora, stoga...s


Vidimo se ljudi..
Moram Vas pozdravit. Za slucaj da nas ljenost ulovi..i da kazemo..Ma gle..nema sanse da vise radimo..treba neko i neke druge stvari radit..! Pa da ne bude ko ono..gle ono..ovi s Kapaljke sam nestali, nema vise updatea. Rokamo vec 13 dana..s update-ima svaki dan..(osim jednog dana ). Na to kad dodate 2 update-a s otvorenja sezone Zrca..mozemo rec..da je slika o Zrcu opsirna..i da smo Vam malo bar pomogli...


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
ULAZ SE OPET NAPLACUJE? What's up with this?
Bas kada smo rekli da se odustlao od naplacivanja, cini se da se na tom jednom mjestu opet ulaz naplacuje. Pitanje je sad zasto? Da li isprobavaju? Ili neke odredene dane kada se predvida losiji posao..se naplacuje..ili nesto trece. Kako god bilo, 10kn da se ude od 01 nadalje..dok je svugdje drugdje free...hm..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
vani1
 
vani2
 
vani3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu