KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
[Slike sa Zrca - Ljeto 2005]
   Nije ovo lak poso..zene, dekoltei..itd..
1.08.2005.

Island Of Pag - Zrce By Day- Novalja - Plaza Zrce // slikano 29.7.05

Ko god kaze da je ovo lak posao, ocito se nije primio bio aparata. Djeco, pa ne slikamo bas s idiotima..! Malo je guzva..i to..i nekad se ruka zatrese, a oko pobjegne..! Al sva sreca da smo vec ono..izvjezbali da ruka radis svoje, oko svoje..! hahah! Znam da gadno zvuci, al ono..mi u biti ne radimo..nego ono..od dosade kratimo vrijeme. Jer ako ce bit Tha Bomb..tesko da cemo bas provest 100% vremena na aparatu vama dozivljaj prenoseci. Dobit cete jednu sliku, a za ostalo imate mastu. haha! Nismo ni mi bas toliko glupi..hahha
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
REKORD JE TU..
Prosle godine je bilo ukupno 15 update-a s mora, ukljucujuci i koji update samo s par slika..te vise texta. Tako da, ovim update-om sluzveno smo skinuli rekord po broju slika objavljenih ovoga ljeta. Ako znate da igdje postoji vise slika s Paga..slobodno nam javite. Iako, pred vama je teska misija...! hahah! I nemojte brojat one djecje slike di je noise..i pokusaj slikanja ispod suknje..

Kolko jos?
Evo ga..! Nas cilj za ovo ljeto je ostvaren! Kolko cemo jos radit? Pa sad ne znam..! Mozda Vam koji jos sliku damo..i kolko ce nam se dat..! Pa bio bi red i da mi sad malo odmorimo..hahah! Tako najcesce svi site-ovi govore..! Naravno, dok ima benzina..i guma na kotacima..update-i ce ic..! Kad prestane zanimljivosti i necega dobroga...onda cemo stat..! A ako dodete s mora..i vidite preko 15 update-a s mora? hahah! Treba dosta vremena i da se to pregleda..


Vidimo se ljudi..
Moram Vas pozdravit. Za slucaj da nas ljenost ulovi..i da kazemo..Ma gle..nema sanse da vise radimo..treba neko i neke druge stvari radit..! Pa da ne bude ko ono..gle ono..ovi s Kapaljke sam nestali, nema vise updatea. Rokamo vec 13 dana..s update-ima svaki dan..(osim jednog dana ). Na to kad dodate 2 update-a s otvorenja sezone Zrca..mozemo rec..da je slika o Zrcu opsirna..i da smo Vam malo bar pomogli..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
ULAZ SE OPET NAPLACUJE? What's up with this?
Bas kada smo rekli da se odustlao od naplacivanja, cini se da se na tom jednom mjestu opet ulaz naplacuje. Pitanje je sad zasto? Da li isprobavaju? Ili neke odredene dane kada se predvida losiji posao..se naplacuje..ili nesto trece. Kako god bilo, 10kn da se ude od 01 nadalje..dok je svugdje drugdje free...hm..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
vani1
 
vani2
 
vani3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu