KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
[Zrce By Night - Island Of Pag - 2005]
   What up, girl? Slovenia you say? USA? Sweet..
31.07.2005.

Island Of Pag - Zrce By Day- Novalja - Plaza Zrce // slikano 29.7.05

Ne znam da li ste imali prilike primjetiti kako su npr. cure koje su iz USA ili tako neke otvorenije sredine, skroz drugacije ( sad ce me sve zene napast, al sam dajte ). Nego, sta sam htio rec. Da, da su puno otvorenije! Lakse im je prici ili sta god..! Kao sto sam reko, slovenaca valjda na zrcu ima tolko da vise nije ZG na jednom otoku, nego Slovenija covjece. Stvarno, nikad nisam toliko stranaca primjetio negdje..! I to slovenke od 17 godina i to..! Ko zna, mozda se proculo po sloveniji da je tu dobro ( a tesko se procut, kazes dvojci ljudi..i vec zna 50% slovenaca haha )
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Ne ozbiljno..
Neka se ne ljute Slovenci ako citaju, malo sam se nasalio. Ne mislimo nista ozbiljno. Nedavno smo imali priliku pricati sa nekim slovenskim curama..i onda mi sine Da li one znaju za nase SLO viceve o velicini Slovenije? I pazi ovo: Ne znaju. hahah! I ne bi bio red, da ostanu neupoznati..pa smo par viceva preveli na Engleski..hahah! Mogu Vam rec..da nisu bile najsretnije i to..! A sta cu im ja! :)

Slovenci - neki ok - neki ti nece ni direction rec..
Neki Slovenci su ok, dok su drugi takvi da ti nece ni rec di si ako se izgubis. Ko ne pricaju hr. Daj ajde, kakve su to sprehe..! Svi slovenci valjda razumiju hr jezik. A mi..jedino razumijemo rijec Joska. I varali bi se, ako pomislite da je to neka bezvezna rijec. To je jedna od najvaznijih slo rijeci koje mozete nauciti. Obicno dolaze u paru..! hahah! Ne ozbiljno, puno slo ljudi i ostalih stranaca ovdje..pa i cehinja sreli. A cehinje? Stari moj, to je sasvim drugi textualni box..


Cehinje..
Gle ovo. Sad da idem tu prepricat sve sta ide uz tu pricu, ono..maloj dijeci bi puko kapilar na oku i otpale dlake s prsa ( koje im jos nisu narasle ). Uglavnom..evo kako to nekako izgleda: dvije cure. Plavuse ( naravno ). I kako piju svoju cugu na sanku? Tako da ova namace prste u cugu i gura ovoj drugoj u usta, ili sebi po ustima..pa onda daje drugoj. I sta mislite koliko treba da se tako popije 2dcl? Mi bi to malo ubrzali..a? Dam se kladit..hahha


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Cijeli pag...Kapaljka is watching..
Otok na kojem ce zasigurno biti najvise ZG ekipe. Najzgodnijih cura, i svega ostalog. Pratimo cijeli otok, ne samo Zrce. Tako da ovdje vidite slike i s Paga. Realni updatei, bez nekih..'mi smo institucija' gluposti. Ako je lose, i niste stigli dovrsit dio di plesacice plesu, onda cemo to tako napisat..tek toliko da se razumijemo!
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
vani1
 
vani2
 
vani3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu