KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
Kylpso
Kylpso
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Papaya
Papaya
Papaya
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Aquarius
Papaya
Papaya
Papaya
Papaya
  Long Beach In Da Hauz..
10.08.2003
Kapaljka Summer Edition

Long Beach...i slike su tu. Pa jel ljeto il nije ljeto!? Kao sto vidite ( ili znate ) dio slika je iz Kylpsa, a dio iz Aquariusa i Papaye. Da bi otkrili sta je od kud, samo predite misem preko slike!
Sad je sama spica sezone..i ponoc je..al tekst se pise! I nema veze sta smo gladni i sta smo izrabljeni i potplaceni i sve to..al ono..sve za nase surfere!
Ma ozbiljno, evo sad je 0:02 i bas planiramo iskocit van u djir pa onda kud nas more odnese! Al bez brige, sve cete saznati ovdje! Opsirno i nadugo! A do tada, ne pokusavajte nas spozit! We R Undercover..
Gdje god noga kroci..
Gdje Papayagod krenemo..naletavamo na ovu curku. Ako pratite pazljivo sta se dogada, onda znate da smo je par puta vec ulovili objektivom. Vec je i cura pocela mislit da je pratimo. Al nije....mi idemo gdje je party..! Do sljedeceg puta..hahahahah...! Chillerica..

Odmor..
Brejk Aquariusod plesanja..ljudi traze po stolicama i ostalim sjedni pa odmori predmetima! Tako ova cura nije odoljela a da se bar na trenutak ne odmori. Ma dosta je odmora, kad ekipa chaga, nema predaha! Bar ne do jutra..a onda se ne spava po disku..ide se doma..na odmor..! Ali ovaj put cemo ovaj odmor progledat kroz prste nase rucetine..


Cagaj, Cagaj..
I da! SAquariusvi su cagali! Bilo da su bili u paru ili da su izgubili onu osobu s kojom su dosli. Bilo da su bili u bazenu ili na suhome..svi su cagali. I tak treba! Ak vam se to ne svida, onda..popite casu vode i razmislite ponovo. I kad skuzite da je to pravi recept za provod...onda..cete tek znat..( o cem ja to pricam)..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
03:00PM
Tri sata, je probudili ste se, umorni ste! Muti vam se pred ocima! Samo vam je jedna stvar na pameti! Jedna stvar koja ce vas tjerati cijeli dan...! A to je da, hm.., dodete na Kapaljku i da surfnete oko! hehe! I ne kasno se dizat...ne pustat da ljeto prolazi pored vas..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu