KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
 
vitamix blenderi zagreb hrvatska green star
   Mystic - Velesajam - 2011
2011.

vitamix blenderi - green star sokovnik - himalajska sol / 2011

Kako je bilo? Pa znate sta. Glavno da se nesto dogada. Ima par stvari koje konacno da su dosle do Hrvatske. A ima i par stvari koje su dosta cudne, i tako se vani ne posluje. Svakako je cijeli mystic velesajam dogadaj mogao biti veci..sa vise izlagaca, i opcenito da se ima vise stvari za vidjeti. Kako god bilo, drago nam je da u HR se mogu konacno kupiti Vitamix blenderi i Green Star sokovnici. Godina je 2011. i previse smo cekali, ali smo docekali! Procitajte u dole nase komentare o stvarima koje su nam se svidjele..i one koje nisu
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright
HIMALAJSKA SOL // A KOJA JE TO PLASTIKA?
Himalajska sol koja je bila izlozena je iz Himalajske spilje, kod Nehajske (Tresnjevka). Cijenom je prihvatljiva, i najjeftinija u HR, ali kako je moguce da oni tu sol pakiraju u svoje neke najlonske (ko zna sta je to) vrecice..i da nema nikakve oznake o kojem tipu se materijala radi? Ljudi kaji placaju PREMIUM cijenu, zele potpunu uslugu i potpune informacije, a ne da im se sol dodiruje sa Bisphenolom-A ili ko zna cime (ovisno o pakiranju). Uostalom, mi samo skrecemo paznju, a Vi procjenite sami..

VITAMIX
Konacno! Konacno da u HR ima za kupiti Vitamix. I to na vise mjesta. Svakako proizvod, koji ima 7 godina garancije (u HR), treba istaknuti. Za one koji se zdravo hrane, a posebno za sirovojedce (raw food), blender je neizostavna kucna alatka. Moje je misljenje, da svaka kuca treba imati jedan blender, i maksimalno blendati unutra od koprive pa do ne znam cega. Jer da cete koprivu samu pojest, to sumnjam..
>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U ZAGREBU

>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U LONDONU


JUICERI - sokovnici - GDJE STE?
FPo meni, najbolji, ali i najskuplji juicer je ( http://www.norwalkjuicers.com/ ). Kod nas takvih extravaganza nema. Kod nas nema niti 100% stainless steel (od nehrdajuceg celika) sokovnika. No, sta Vam onda preostaje? Preostaju Vam juiceri koji hladno cijede, a to su od Green Stara, i od VerVite. Ako netko zna za neki juicer koji bi trebali tu spomenuti, a ima ga kod nas, neka odmag posalje mail (gore desno - Contact ), pa da ljude obavijestimo. To je to, bilo je i drugih stvari za vidjet, ali o tome u sljedecem updateu..!


Partners

p i c t o r i a l s
2002-2011 / gore kliknite ako Vas zanima sta smo sirovo jeli u Londonu
London was Great! London is great. Can't wait to get back there. Keep in mind, that food in restaurants is way more expensive then in Zagreb...but..well..we on holidays right? :) Take care..!! I da svakako si kupone na netu pronadite..tako da Vas u hrana dode jeftinije ili kada idete na London Eye. Stoga...sada sve znate..
sirova hrana zagreb restoran sirova hrana zagreb restoran sirova hrana zagreb restoran
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2011 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu
redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike redman-slike