KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
 
sokovnik angel juicer
   Sokovnik - Angel - 100% Stainless Steel
2012.

prvi pogled na 100% stainless steel (nehrdajuci celik) sokovnik - angel juicer

Do sada smo koristili sokovnik od Vervite. To je vertikalni sokovnik, koji se u americi prodaje pod imenom Hurom.
Nakon godinu dana juicanja, mislili smo da je vrijeme da si priustimo Rolls Royce sokovnika. Jedan jedini, 100% celicni sokovnik koji hladno presa - Angel sokovnik.
Sa Angel Sokovnikom bi i Vi dosli na svoje. Vervitin sokovnik smo koristili nesto malo vise od godine dana..i sada je doslo vrijeme za Angel! Nasi prvi dojmovi buduci, da smo ga tek raspakirali su ovdje...
Angel Sokovnik - Kapaljka Exclusive | Hladno presanje
VRIJEME JE ZA Rolls Royce
Kao sto vidite, nije proslo nego tek koji tjedan od kada smo nabavili novi Angel sokovnik. Ovo su slike kada smo ga otpakirali. Iako smo ga vec sada neko vrijeme i koristili, prirediti cemo neke testove i fotografije nakon ovog updatea. Sokovnik koji je stvarno pravi stroj. Koji je 100% nehrdajuci celik. Ma, odusevljeni smo. U druge sokovnike, cim stavite komadic mrkve velik oko 2-3 cm, i ako je mrkva malko deblja, odmah ce se sokovnik zablokirati. Ovdje mozete ugurati mrkvu cijelu u sokovnik, bez problema. Mislim da nema niti jednog polja u kome ovaj sokovnik nije bolji od bilo kojeg drugog sokovnika. Od kolicine iscjedenog soka, od brzine rada..! Iskreno, jedini sokovnik koji po mom misljenju bi mogao konkurirati Angelu, je Norwalk Juicer sokovnik ali on je hidraulicka presa. Koja se prodaje samo u Americi. Kosta +2300$, i stvarno je over the top. Norwalk se koristi na Gersonovom institutu.


ZELENO JUICANJE - HERE COMES ANGEL
No dobro, grejp moze ocjediti svaki sokovnik, tu nema problema. No ajmo uzeti 1kg lisca od blitve, drugog zelenja, spinata, psenicne trave i to ugurati u Vas sokovnik. Nema sanse da ce to sve progutat. Ovaj sokovnik, gledati ga kako povlaci sam lisce od blitve..je naprosto fanstasticno. Pokazati cemo Vam, ne brinite. Moram odmah sad kod ovog preview-a napomenuti..da pulpa koja izlati van..je vise suha nego vata s kojom cistite lice. I to nije uvelicavanje. Prvi dojmovi su da se radi naprosto o fantasticnom sokovniku koji ne da izvlaci vise minerala, soka i svih drugih hranjivih travi, nego je industrijska kvaliteta na pultu vase kuhinje. Neka Vam nikada nije zao ulagati u sebe, jer nama nije!

>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U ZAGREBU

chia sirova hrana london>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U LONDONU

VISE U SLJEDECEM UPDATEU
U sljedecem updateu cemo reci nesto vise o samom Angel Sokovniku. Njegove znacajke a koje vec vjerojatno znate: da se radi o sokovniku sa hladnim presanjem, da hrana ne dodiruje nista durgo osim nehrdajuceg celika. Da je tih u radu. Da cijedi vise soka nego bilo sta sa cime ste se susreli..a vjerojatno i bilo sta sa cime cete se susreti. Da melje pulpu do te razine, da pulpa izlazi u mrvicama van..a ne u mokrim velikim komadima.

Usporedba Angel Sokovnika i drugih sokovnika je stvarno suvisna, buduci da se radi o kvalitetnom uredaju koji isporucuje.


kelp rezanci
sirovi kelp rezanci
 
INFORMACIJE O ANGEL SOKOVNIKU - u sljedecem updateu! Strpite se, tek smo ga otpakirali!  

angel sokovnik

1) Angel sokovnik posjeduje 3 konjske snage. Zakon! Primjetili smo vec sad, da se niti jednom, ali niti jednom nije zaustavio, bez obzira sta smo mu stavili. A vjerujte, nismo ga ni sekunde stedili, i davalo smo mu mrkve koje imaju promjer ko ulaz za stavljanje hrane. Bez problema nam je sok napravio :)
2) Sokovnik sam je tezak 12kg - rekao sam par puta, da se ne radi o igracki, vec o pravom stroju profesionalne kvalitete
3) Kao sto vidite kroz otvor za hranjene, unutra se nalaze dva vijka - buduci da se razi o sokovniku sa dvo stupanjskim presanjem, a ono ukljucuje vijke. Vijci su ogromni. Zaboravite vijke koje ste vidjeli. To su igracke. Kada Vam pokazemo koliko su ovi celicni vijci veliki, biti cete zacudeni. To cemo u sljedecem updateu pokazati.
4) Posjeduje automatsku zastitu od pregrijavanja i automatsko hladanje. Nismo ga niti jednom uspjali pobrkati ili zablokirate.

U sljedecem updateu cemo detaljnije se osvrnuti na sokovnik, pustite nas sad..idemo si sok napravit jedan. Od cega? Zelenja..ili mozda nesto drugo?

U slast!
---------------------------------------
AKO STE PROPUSTILI UPDATE O SUPERHRANI IMENA CHIA / KRATKI SAZETAK JE OVDJE
Chia je superhrana, koju su koristili Azteci i Maye, kladim se da navedeno niste znali. Sada cemo Vam reci nesto o Chii.
Zasto je superhrana? Zato jer 20% svoje tezine, sadrzi Omega 3 masnoce, koje su ljudskom tijelu neophodne. 20% svoje tezine? Pa to je onda cini hranom koja ima najvise omega-3 u sebi, u cijeloj prirodi!! Informacija, koja zasigurno je vazna, a usudili bi se reci i presudna.
Svaka sjemenka je krcata s vlaknima, proteinima, mineralima, omega 3 masnocama i antioksidansima.

Chia ima mnoge dobrobiti za ljudski organizam. Ovdje smo skupili samo par njih, sta smo uspjeli pronaci, cisto da Vas uputimo i potaknemo Vasu glad za informacijama, pa da onda sami mozete ici dalje proucavati i otkrivati. Neke od dobrobiti chie koje prve padnu covjeku na um su:

1) Gubite na tezini bez gladovanja
2) Uravnotezuje secer u krvi
3) Sprijecava Diverticulitis
4) Dodavanja zdravih omega 3 masnoca Vasoj prehrani
5) Osjecajte se energenizirano tijekom cijelog dana
6) Kuhajte s manje masti
7) Protiv starenja - ima antioksidanse
8) Uklonite ceznju za hranom
9) Pojacajte okus hrane koju jedete
10) Stedite novce
Za cijeli update, klikni: CHIA - SUPERHRANA
angel sokovnik juicer


Sirova hrana

p i c t o r i a l s
INDIJSKI ORAŠČIĆI
Indijski orascici su fini! To su valjda jedini orasasti plodovi, ako bi uopc mogli indijske tako nazvati, mislim da ne bi! Ali razgovora radi! Koji su slatki! Od njih mozete raditi predobre kreme, preljeve, staviti malo nutritional yeasta u kremu pa onda povuce odmah okus na sir! Ma sto cuda! Mi ih volimo jesti takvi kakvi jestu, bez previse kerefekanja! Dobro, smije covjek pojest tortu ili ne? Give us a break! :))
nutricionisticka vrijednost indijskih orascica kelp rezanci zagreb gdje kupiti kelp rezance
indijski orascici
 
sirova hrana
 
kelp noodles
 
Copyright © 2002-2012 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu