KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
 
sokovnik angel juicer
   ANGEL SOKOVNIK - prefini sok
2012.

drugi pogled na 100% stainless steel (nehrdajuci celik) sokovnik - angel juicer

Ne znamo kakve Vi sokove pijete, ali mi smo se prije mnogo godina oprostili od ovih kemikalija koje dolaze u staklenkama, kartonima itd. Pogledajte samo udio secera. Pogledajte udio voca. I da je udio voca 100%, koliko taj sok stoji na polici? Pa iz njega je oxidiralo apsolutno sve sta je moglo.
Nema do svjezeg soka! Sada su sezone jabuka, tako da treba juicati jabuke. Ako se dobro sjecam, a detaljno cu izmjeriti ponovo na digitalnoj vagi, od kg i nesto jabuke, angel sa sirokim sitom da 80% cistog soka. Sta kazete na to? :)
Angel Sokovnik - Kapaljka Exclusive | Hladno presanje
VRIJEME JE ZA Rolls Royce
Nismo prosli put rekli da je ovak sokovnik Rolls Royce. Jabuke, grejp (gore na slici), moze istisnuti i slabi neki sokovnik, koji za 200kn kupite. Ali pritom svakako vodite racuna: da li se radi o hladnom tiskanju i da li sok dolazi u doticaj sa nepodobnim materijalima, a to su SVE plastike (izuzev slucaja kada je provjereno da se radi o plastici koja NE SADRZI BISPHENOL-A).
Sa Angelom, ne zamaramo vise glavu time. Sve sa cime sok dolazi u doticaj je 100% nehrdajuci celik. Bolje od toga ne moze, to je sigurno.
Uostalom, snimili smo predobar video ispod ovoga teksta, za koji trebate samo kliknuti da Vam krene, i vidjet cete vijke od sokovnika u usporenoj akciji kako drobe jabuku.

ZELENO JUICANJE ZELENJA :)
Kao sto smo tu rekli, jabuke moze skoro svaki sokovnik juicat. Da ce biti razlike u kvaliteti, okusu i kemikaliji koju sok povuce iz plastike, biti ce. No kada mu bacite nesto zahtjevnije, kao sto je rastika, zelenje, lisce..angel jednostavno dominira na nacin, da ne mozete ga dovoljno brzo hraniti, koliko zelenje u njemu nestaje. Snimiti cemo definitivno da vidite kako drobi zelenje i istiskuje svaku kapljicu iz njega.
Pulpa ostaje tako suha, da je to naprosto smijesno. Covjek se nasmije! :)

>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U ZAGREBU

chia sirova hrana london>SIROVA HRANA KOJU SMO JELI U LONDONU

VISE U SLJEDECEM UPDATEU
U sljedecem updateu cemo reci nesto vise o samom Angel Sokovniku. Njegove znacajke a koje vec vjerojatno znate: da se radi o sokovniku sa hladnim presanjem, da hrana ne dodiruje nista durgo osim nehrdajuceg celika. Da je tih u radu. Da cijedi vise soka nego bilo sta sa cime ste se susreli..a vjerojatno i bilo sta sa cime cete se susreti. Da melje pulpu do te razine, da pulpa izlazi u mrvicama van..a ne u mokrim velikim komadima.

Usporedba Angel Sokovnika i drugih sokovnika je stvarno suvisna, buduci da se radi o kvalitetnom uredaju koji isporucuje.


kelp rezanci
sirovi kelp rezanci
 
SLOW MOTION VIDEO PRIKAZ rada ANGEL SOKOVNIKA - klikni da POGLEDAS VIDEO  
  angel sokovnik  


1) Angel sokovnik posjeduje 3 konjske snage. Zakon! Primjetili smo vec sad, da se niti jednom, ali niti jednom nije zaustavio, bez obzira sta smo mu stavili. A vjerujte, nismo ga ni sekunde stedili, i davalo smo mu mrkve koje imaju promjer ko ulaz za stavljanje hrane. Bez problema nam je sok napravio :)
2) Sokovnik sam je tezak 12kg - rekao sam par puta, da se ne radi o igracki, vec o pravom stroju profesionalne kvalitete
3) Kao sto vidite kroz otvor za hranjene, unutra se nalaze dva vijka - buduci da se razi o sokovniku sa dvo stupanjskim presanjem, a ono ukljucuje vijke. Vijci su ogromni. Zaboravite vijke koje ste vidjeli. To su igracke. Kada Vam pokazemo koliko su ovi celicni vijci veliki, biti cete zacudeni. To cemo u sljedecem updateu pokazati.
4) Posjeduje automatsku zastitu od pregrijavanja i automatsko hladanje. Nismo ga niti jednom uspjali pobrkati ili zablokirate.

U sljedecem updateu cemo detaljnije se osvrnuti na sokovnik, pustite nas sad..idemo si sok napravit jedan. Od cega? Zelenja..ili mozda nesto drugo?

U slast!
---------------------------------------
AKO STE PROPUSTILI UPDATE O SUPERHRANI IMENA CHIA / KRATKI SAZETAK JE OVDJE
Chia je superhrana, koju su koristili Azteci i Maye, kladim se da navedeno niste znali. Sada cemo Vam reci nesto o Chii.
Zasto je superhrana? Zato jer 20% svoje tezine, sadrzi Omega 3 masnoce, koje su ljudskom tijelu neophodne. 20% svoje tezine? Pa to je onda cini hranom koja ima najvise omega-3 u sebi, u cijeloj prirodi!! Informacija, koja zasigurno je vazna, a usudili bi se reci i presudna.
Svaka sjemenka je krcata s vlaknima, proteinima, mineralima, omega 3 masnocama i antioksidansima.

Chia ima mnoge dobrobiti za ljudski organizam. Ovdje smo skupili samo par njih, sta smo uspjeli pronaci, cisto da Vas uputimo i potaknemo Vasu glad za informacijama, pa da onda sami mozete ici dalje proucavati i otkrivati. Neke od dobrobiti chie koje prve padnu covjeku na um su:

1) Gubite na tezini bez gladovanja
2) Uravnotezuje secer u krvi
3) Sprijecava Diverticulitis
4) Dodavanja zdravih omega 3 masnoca Vasoj prehrani
5) Osjecajte se energenizirano tijekom cijelog dana
6) Kuhajte s manje masti
7) Protiv starenja - ima antioksidanse
8) Uklonite ceznju za hranom
9) Pojacajte okus hrane koju jedete
10) Stedite novce
Za cijeli update, klikni: CHIA - SUPERHRANA
angel sokovnik juicer


Sirova hrana

p i c t o r i a l s
INDIJSKI ORAŠČIĆI
Indijski orascici su fini! To su valjda jedini orasasti plodovi, ako bi uopc mogli indijske tako nazvati, mislim da ne bi! Ali razgovora radi! Koji su slatki! Od njih mozete raditi predobre kreme, preljeve, staviti malo nutritional yeasta u kremu pa onda povuce odmah okus na sir! Ma sto cuda! Mi ih volimo jesti takvi kakvi jestu, bez previse kerefekanja! Dobro, smije covjek pojest tortu ili ne? Give us a break! :))
nutricionisticka vrijednost indijskih orascica kelp rezanci zagreb gdje kupiti kelp rezance
indijski orascici
 
sirova hrana
 
kelp noodles
 
Copyright © 2002-2012 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu