KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  

hall of fame

TIESTO - 22.05.05
20 bolesnih galerija od jednog vikenda! Najbolja galerija mozda ikad!

 

 

 

   

 

 

 
             

 

 DEFINITIVNO NAJJACA - TIESTO
Ovo je definitivno bila jedna od jacih ako ne i najjaca galerija! Sama cinjenica da su sve slike uslikane samo u 2 veceri..i da nismo slikali cijelu vecer..govori o tome..da je ovaj Update..najsisatiji..s najvise madjarica ikada! Ako Vam se ove slike ne svidaju..onda slobodno mozete reci da Vam se ni Kapaljka ne svida..i da dolazite tu samo da pokupite neke ideje..!
SAMO NAJBOLJE
Ovdje ce se nalazit najludi updatei! Oni koji su nas najvise zadivili..i na kojima smo uslikali najbolje slike. Sigurno, tu se nece nalazit updatei gdje nam je bilo super a nismo uslikali niti jednu sliku! Toga ovdje nece biti! Biti ce samo obline..svih vrsta..! Stoga, ovo je zasigurno creme de la creme ili kako Vi to volite rec ili ne (mi volimo tako rec). Trebat ce dobro promislit koje galerija ovdje stavit..zato jer ce tu ostati stalno, nema pvorata..!


Hall Of Fame
Ovdje ce se nalaziti najlude..i najjace slike...s najjacih dogadaja, izlazaka! I ako ista morate pogledati onda je to HOF! Kako god..trebat ce nam malo vremena da razmislimo koje cemo update ovdje staviti! Svakako provjerite o cemu se radi..jer cete pozaliti ako isto ne ucinite! Pa pogledajte samo gore...! 19 update-a od jednog vikenda. To je malo ozbiljniji posao bio hahah!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Hall OF FAME
Najsisatiji, najguzatiji..i najmnogobrojniji update-i ce se nalaziti ovdje. Samo za Vase prljave zjenice..! Stoga..morate svakako rec prijatelju..da ako bilo sta gleda, onda je to ova rubrika..fo sure! To je to s Tiesta s Siofoka..iz Kluba Palace! Slike su brutalne..uvjerite se sami..
Dj Tiesto Siofok Club palace Dj Tiesto Siofok Club palace Dj Tiesto Siofok Club palace
sisa
 
boobie
 
sisonij
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu