KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
Petra - Odmor na beach partyu!
Kiki & Petra - Hot DancinPlavusasta Slovenka
   Just Guestinn..
26.8.2003.

Dan je jedno..noc je drugo..

Pozdrav ljudi. Jeste dosli s mora?! A? Jeste, a?! E...tak treba! Vratit se u grad! Obracunat se starim problemima koje ste ostavili prije puta. Soba je jos uvijek zmazana, ha!? Ma da..i nas isto to doceka. Samo nama je najgore kad doma dodemo, a ono bazen sav zaraso..Ferrari mi sav prasnjav. Odmah moram zvati butlera da to sredi. :)
Slike koje vidite slikane su na Rabu..! I kazu da su tamo najljepse plaze. E, nemojte tako. Pa ipak smo mi jos uvijek na moru. I svi znamo da je nasa plaza najjaca...!

Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright©
Would U Still Love Us?
Picture this! If We Didn't Update At All, Would U Still Love us? If We Don't Givve U Pictures, Woud U Still Mail Us? If We Shoot Only Lauzy Pic's, Would You Still Greet Us? All We Know..that we are here...because...of u! And I ain't talkin 'bout thousands..i'm talkin 'bout u. About u..
Lijevo vs. Sredina
Bravo! Uocili ste da je to ista cura! Na lijevoj slici..nekako povuceno gleda...! Dok se na srednjoj malo oslobodila! Ma sve je to jedan big zekus. Pa ne moze se plesat a da se ne zezas...! Bio ti s deckom ili curom..bio bez cure ili decka..i doso sam u disko, moras nabaciti neku glupost..ako nista drugo da sebe zabavis..i nasmijes frenda s kojim si doso..


Na Na Na Na
Ma da! 11 jezika govorimo a 12ti mucamo. Ma kazem vam..! Pa to je ipak dio posla..! Pa moras sve vazne stvari znat rec na svim jezicima. Sam spomenuo da znamo i rukama rec?! heheheh! Eh...jednom kad smo trebali slikat jedne strankinje..a cure nist zivo ne govore..pa kad su ruke krenule...ko da smo na partyu bili..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Auto Preporucetina
Ovako cemo! Svi vi koji imate felge na defaultnim ( ne nisko prof. gumama )..0 bodova za vas. Sad je vrijeme da nabacite profilne gume..zadnji spojler..i potisak pare iznad bocnih usisnika zraka. Gledali ste 2Fast 2Furious?!
Majca...heheh [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
big_act
 
smajlus
 
just_cvor
  Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. Sve sta vidite, u vlasnistvu je Kapaljke (osim 3 lijevo)
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu