KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Prva vs. Druge?
2.9.2003.
Pitam se ja..da li su galebi izumrli?

Svasta se ja pitam..a nekad cak i to ( podnaslov ). Ali pustimo to sad za posebnu temu. Samo cemo se dotaknuti toga. Ako ne pratite nasu Osvetnicku pricu koja je danas dobila treci nastavak stvari stoje ovako. Petra&Freak ( pravog imena Filip ) pokusavaju se natjecati u tome tko ce poslati vise 'otkrivajucih' slika od drugoga. Ova prva slije lijevo (velika) je slika na kojoj je Petra&Sija na pjena partyu na Rabu. Dok su ostale slike poslane od zenske strane ( Petra ) i prikazuju kako do sada uzorni Filip..(cemo ga tako zvat..? haha ) svaku vecer ima drugu zensku. Ili su to slike koje su se skupljale 5 godina? Necemo znat..!
Necemo znat dok nam neko ne posalje nesto i prede u vodstvo. Iako je ovdje samo jedna slika poslana od decka koga vidite na slici, ipak..slika je u badicu! 'slika' :) A nista...ne preostaje nam nista drugo..nego cekat rasplet ove price..ako ce ga uopce biti. Da li ima arhiviranih slika..ili ce se bacit na 'poso', vrijeme ce pokazat! Prva pic provided by. Freak - Ostale 2je by. Petra!

Petra i Sija na pjena partyu na Rabu - Petra, Freak ti salje pusu!
Dovedite te strankinje..Slovenija..
Kazu Zgrabi Slovenku..da su slovenke cak bolje od cehinja. Nebih znao. Morali bi nekog galeba pitat? Neznam..neznam! Mozda je to uzbudujuce kad se ne mozete sporazumjet i da hocete! Ali nakon nekog vremena...ne moze vise biti interesanto..! Zato naucite par rijeci da mozete Slovenke...! Joska..:)
Ceska?..
Ahoj Cehinje..Stizem vam.. Galebarska slika broj 2! Pa jao..! A tolike cure iz Zagreba same lutaju po plazama..pa kako se to smije dopustit. Kako pitam ja vas? Kako?! AAA! Dobro, sad sam se smirio! Na slici je jedna cehinja..i 'prvom' planu! hahahh! A sad malo ceskoj! Malo kazete AHOJ i da vidis...sljedeca scena..ti i cehinja u tvom krilu, hahahah ! :)


Cro Cro Cro
Kao sto sam napomenuo..galebarenje je jedna tema koja se da posebno obraditi. Pa sad necu vise o tome..ukoliko ce se radit ta tema! Ali samo da kazem par stvari! Sve ima svoje + i -. I lagano dode do kratkog spoja. Kazem vam..pa ko klinac sam gledo kak se ljudi tresu na struji..( no kidding )! I tako..sad kad su strankinje otisle, i nase su vam dobre, ha?! Jooj..dao bi ja vama..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Halo, Si tu?
Kao sto ste vidjeli, ovaj zaplet postaje sve slozeniji. Sad se samo ceka ko ce poslat neku 'pravu' provakatnu sliku. Jer kao sto znate, sad igramo na zlatni gol. Ko prvi posalje, njegovo. ehhehe! Vidjet cemo jel cure imaju taj 'napadacki' stih..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
lizus
 
prazna_boca
 
grrr
  Copyright 2002-2004 Kapaljka.com. All Rights Reserved. Sve sta vidite, u vlasnistvu je Kapaljke (osim 3 lijevo )
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu