KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Revange is sweetest thing..
31.8.2003.
Svi dodu na svoje..samo je pitanje ko ce vise izdrzat..

Da vas uputim u situaciju! Ovo na slikama je Petra. Ovo je drugi put da objavljujemo njene slike iz disca na Rabu. Prvi put kada smo ih objavili..dobili smo ih od njenog prijatelja. Kada je ona to vidjela, odlucila mu je vratiti istom mjerom..pa nam je poslala takodjer njegove slike. Potom..on je odlucio da mora imat zadnju i ove njenih slika po drugi put. Ukoliko zelite vidjeti o kakvim se to slikama radi, samo zavirite u rubriku Gost i sve ce vam biti jasno.
Kada sam radio ovu rubirku..kroz glavu mi je bas islo: "Interesantna situacija, zar ne? Bas me zanima ko ce dulje izdrzat.."
Moje predvidanja su: onaj ko ima vise slika od ovog drugog, recharge-able baterije od 2100 mA i digitalni fotic. Ko ispunjava ove uvijete, ulazi i u rang onih cija ce biti zadnja. Sada je na redu da vidimo odgovor..
Nadamo se da ce ga bit..! Ako pak nece..nema veze...! Mi smo uvijek tu da odgovorimo...
Pictured Provided By Freak | Sve slike imaju komentare, drzite misa iznad slike

Jezik mi se uzario - malo da licnem led
Necu da me drugi decki gledaju - can u do something?Sva sam se uzarila..
Uff...kako je vruce u ovom disku. Sva sam se uzarila. nemogu vise izdrzat. Morat cu nesto ucinit. I najvise od svega...nekako mi je jezik vruc..! Treba mi nesto vlazno..! Nesto sta se topi pod mojim vrucim dodirom!
A nista, morat cu po ledu! heheh! Tako nekako bi glasio komentar uz ovu sliku...
Svi me decki gegaju..
Hehe! Primjetila sam da me svi decki gegaju! I to me svuda gledaju! Neznam ni sama sta mi je. Al dosjetila sam se ja kako cu im stati na kraj. Rekla sam svom decku neka nesto poduzme u vezi toga. I on je rekao da se sjetio dobre zastite. Vidite je na slici. Nisam sigurno jer sam se opce trebala dat ovako slikat, al sta je tu je. Glavno da sam zasticena, za ostalo lagano!
Tako nekako bi glasila ova poza imena: 'rukohvat'


Sad Ce ZG Spica
Da! Svi znaju da disko sezona pocinje u jesen. I onda traje do 11og kad je lagana pauza, pa se ponovo dize prema novoj. Al sad kad ljudi se vrate s mora..e..! Bit ce puunnnoo..! A ljudi...! A decki! A cura! Ma kazem vam..to ce ogranicavat ulaz! Zato..cim i vi dodete..ako ste ostali gladni dobre zabave..imate odmah ici van..pa makar onu istu vecer koju ste stigli sa 11 satnog puta...


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Preporucetina - Popust
Prepruka je sljedeca. Ako se jos niste uvjerili u pogodnosti koje vam nudi nas sponzor HIT-FRIZ svakako je sad vrijeme da to ucinite. Ukoliko ste sumnjicavi, samo kliknite na link i nazovite na telefon te se sami uvjerite da se ne radi o nikakvoj podvali.
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
pusa
 
snimanje
 
pusa&1/2
  Copyright 2002-2004 Kapaljka.com. All Rights Reserved. Sve sta vidite, u vlasnistvu je Kapaljke (osim 3 lijevo)
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu