KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Zanimljivo..
12.7.2003.
Cure & Auti & U want more ?

Da, izazov je prihvacen, nema sta! I da ne bi bilo da mi samo imamo slikice..a da drugi nemaju nis..dobih na mail sljedecu posiljku. Pazljivo oko ce primjetiti da je cura u plavom topu bila vec na Kapaljci. heheh. Ak se ne sjecas gdje..brzo u arhivu..heheh! Sto se tice fotka! Nadamo se da vam se dopala Guest rubrika! Inace, znam da se dobro provodite..i da snap-ate slike..i da ih ne zelite poslat..i da ih samo drzite na vasem desktopu..! Pa opce niste fora...! Morate prihvatit izazov..i poslat fotke..da ih usporedimo..
Shaut 2: Tomislav 4 snapin this pics!
Larin Dnevnik..
Otvorena je nova rubrika imena Larin Dnevnik oko koje se vodilo dosta zesce diskusije na forumu. Neki su govorili da cura od 19 godina nema sta reci. A na vama je da to provjerite. Iako mozda sa vase 33 godine mislite da su osobe s 19 godine skroz mladahne i nemaju o cem piskarat, moramo se sloziti oko sljedeceg, a to je da nas ima svakakih. Ima nas onih koji s 5 skladamo prve simfonije pa do onhi koji pisu s 19 textove, il je to nemoguce?
Sto se tice..
Sto se tice izlazaka! Primjetio sam sljedecu stvar. Mjesta koja su prije bila cist okey, i na kojima se nikad nije lose provodilo ( ma da nisu svaki put bile ludnice ) pocela su se pretvarati u nesto totalno drugacije. Gotovo da ih ne bi prepoznali. Da li ste poceli primjecivat tu mladahnu skroz generaciju i mnostvo muskhi? Znam da niste, jer ste se trudili bas izbjegavati tako nesto! Ali sta cete, svako od nas naletit ce s vremena na vrijeme na tako nesto. Ali ne dva puta. Jednom je dosta da se opecete, ne trebate dva put! Drzite se vaseg omiljenog mjesta..


We Go Back..
Ako se malo prisjetimo nekih statistickih podataka, i pogledamo sve rubrike koje su u ovom vremenu nastale, onda vam je jasno da jos uvijek uzivamo u onom sta radimo. I da to radimo za sebe, i za vas. I za nikog drugog. Pustite ljude neka za sve govore sta god hoce..a vi procitajte sta imamo mi za reci..i onda sami prosudite. Jer ipak, nije na svakom mjestu jednako...! Ali ako nista drugo, prije nego pocnete pljuvat i govorit kak je negdje lose..svakako log on..i check it out..pa onda..hehe


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
WOW
NE! Niste ove slike nigdje drugdje vidjeli. Zato jer su one Kapaljka Exclusive i ne mogu se pronaci nigdje drugdje, nego na Kapaljci! Ajde, imamo i mi losih mana, a to je da smo bogati, da vozimo dobre aute..i imamo velike kuce..al sta ces..:) Mtv's Coming over just 2 feel my crib..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
belly_kiss
 
kissic
 
blondy
   
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu