KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
stand up comedy nastupi slike
   Stand Up u Zagrebu..
26.03.2006.

Slikano u cetvrtak / otv dom / fotke tommyG / text Ica Da Car

Iako smo imali pozivnicu za croaporter koji se održavao u Euro toweru, u cetvrtak smo otisli u Boogaloo preko puta na stand up comedy, i nismo zažalili. Tek kasnije sam saznao da su prije bili na Savi, ali da su zbog zatvaranja preselili u Boogaloo. Ulaz su nam naplatili 30 kn po osobi sto i nije tako puno. Stol nismo razervirali, iako se i to može kako sam zakljucio iz popisa sa stolovima koji je blagajnica imala. Ostavili smo jaknu na maloj improviziranoj garderobi u velikoj dvorani gdje su cure i decki ucili plesati ( moja bi me rado vidjela na tom tecaju btw). Smjestili smo se uz sank i pogledali nastup izvodaca 1 sa bijelom kapom ( ocjena 3 ). Pauze je najavljivao vjerojatno organizator, a u jednoj sam uspio užicati barski stolac za moju dragu ( meni ocjena 5 ). Pice je po prihvatljivim cijenama.
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Don't Steal
IZVODACI
Izvodac 2 je imao dosta lose fore i nije nas se bas dojmio ( ocjena 2 ), ali je zato zadnji ( mislim da se zvao dalmatinac u zg ili sl. )popravio sve lose toga dana ( ocjena 4 ). Valjda je to bio zadnji, jer smo tada otisli.
I damo polupijanom decku na garderobi broj i on nam donese 2 jakne, ali ne nase. I pokusa ponovo, ali opet fula. I na kraju me zamoli da si sam nadem jaknu u garderobi.
GARDEROBA, SAY WHAT?
Uzmem nase 2 jakne i odem ( nadam se da su kasnije svi dobili svoje kapute ). Sve u svemu dobar izlazak vrijedan tih novaca, iako bi svakako trebali rezervirati sjedeca mjesta. Zvuk je cist i sve se razumije tko sto prica, light i nije toliko bitan u ovoj prici. Ekipa je nesto „starija“ tako da ni tu nemamo prigovora. Samo jos da pripaze na garderobijera i sve je ok!!! // by Ica!
Eto, iskomentirali smo sve iz prve ruke od covjeka..koji ima jako puno iskustva..i ako je itko na razini da pise komentare kojima se vjeruje 100%, onda je to zasigurno on!


Yo what'z up?
Ne znam sta da Vam kazem za kraj a da ne znate vec od prije. Mislim, najbolje sami znate sve, necu vam nista govorit. Samo Vas mogu pozvat da uzivate, budete dobri..bla bla..onaj pozdrav iz dosadan-teen-a..i tako! I ne brinite se..ako ste lose volje..bit cete bolje. Jer kazu: nakon provokativnog update-a, doc ce i onaj di su svi goli. ahha! Ma ne kazu to, al ono..vrijeme je da i mi neke poslovice pocnemo izmisljat. :) To je to, nista novo Vam nemamo za rec. Pametni ste dovoljno..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Zasto volite pocetak tjedna?..
Pocetak tjedna volim jer tad tankam rezervar do vrha, i mazem ruke dok provjeravam tlak u gumama. To je onaj dan kad skuzim da sam kazetu u videoteci zaboravio vratit, i kad se jos jednom zapitam kako je neko Luke I'm Your Father mogo napravit tako los film. Neka..bit ce bolje, i ovaj ce dan proc..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
exkluziva
 
say what?
 
shake_it
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu