KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
silvia saint
silvia saint
silvia saint
sylvia saint
sylvia saint
sylvia saint
silvia saint
silvia saint
silvia saint
silvia saint sylvia saint
   Silvia Saint! Prvi u HR donosimo ove slike..
24.05.2005.

Slikano u t-com centru / prije i tokom chata

Nitko, ali nitko nema jos objavljene slike s chata! Mislim da uopce nije potrebno govorit da je ovo Kapaljka Exclusive. Inace, Silvia se cini jako friendly i simpaticnom. Smije se cijelo vrijeme i nije zivcana. A mislim da bi mi bili da nas odmah navlace s jedne strane na drugu, a tek si doso iz aviona. Sve u svemu, drago nam je da smo napravili ovaj update. Da sam ovaj update zadrzo koji sat duze, ne bih bio fora, priznam. I Kapaljka, il ne Kapaljka..moro sam ga stavit izvanredno. Prije kojih sat vremena se to sve dogadalo! Imamo i video..
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Don't Steal
silvia saint

Koliko jos cura?
Silvia Saint je vjerojatno jedna ( ako ne i ) najpoznatija porno glumica. Nije udana, ima decka..! I dosla je u sa 6, ili 7..( dodite pa provjerite ) cura u ZG..! Koje su isto Private..! Ako ne kuzite sve ove izraze..onda bolje da ostanete doma, mozda ulovite koju HR sapunicu! hahah! Nego, vidimo se vani..! I zapamtite, prvi imamo ove slike..prvi u HR! Kapaljka 4 EVER!
silvia saint silvia saint Video..! LINK JE OVDJE
Tek toliko da se uvjerite da je stvarno pristupacna! I kako se nosila sa pitanjima sa chata..te ostalo, provjerite na videu. Velik je nesto ispod 2MB, tak da..! I nemojte da ga ne skinete..jer cu se naljutit. Pa ipak smo Vam i ziku namontirali i sve! Ne bi bio red! Ja ne znam gdje cete Vi bit veceras..i da li ste dobili nase nagradne ulaznice..! Jer neki su ih DOBILI..i bili stvarno fer i prepustili ih drugima! Pozdrav Tihomiru koji je svoju kartu prepustio..! To je fakat fer i korektno! Shout!
silvia saint


silvia saint

Navecer..
Sta ce navecer se dogodit? Ovako! Naravno da cemo dokumentirat razno razne stvari. Naravno da necete dobit necenzurirane stvari. ahahha! Al pazi ovo. Kad ja cenzuriram svoje stvari, one su bolje neg jadni pokusaji jeftinih necenzuriranih stvari. ahhah! To je to! I'm A Business Man..kako rece 2pac..! Vidimo se danas..! Ako budete imali malo srece, mozda se uslikate s kojom curom..pa da vidis preseravanja pred frendovima...!

sylvia silvia saint


Partners
HIT-FRIZ

sylvia silvia saint sylvia silvia saint
p i c t o r i a l s
sylvia silvia saint sylvia silvia saint U'Ve Got the mic..i'm out..
Ne sjecam se zadnjeg puta kada sam update napravio u planiranom vremenu. Uvijek mi nesto iskresne, neki telefon, neka zenska iz torte..i treba sve na to odgovorit, skinut tortu ( lako bi bilo da mos rukama ). Nego, sad ce kasni sati, na netu niko nije osim vas..i brojnih Kapaljka fanova. Poz svima! Pips, u da best! Update-i su 4 Yo Eyez Only..! MINO .
sylvia silvia saint sylvia silvia saint sylvia silvia saint
1
 
2
 
3
  sylvia silvia saint
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu