KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  IN MEMORIAM GORAN KOLAREK AKA FLOR KILAH..
11.08.2004.
20.1.1979 - 8.8.2004

Goran Kolarek (25), umjetnickog imena Flor Kilah, jedan od najkvalitetnijih i najeksponiranijih hrvatskih breakera, poginuo je u prometnoj nesreçi pokraj Venecije u Italiji. Vracao se zajedno s jos cetiri talijanska breakdancera s natjecanja. U izravnom sudaru poginula su cetvorica mladica. Visestruki prvak Hrvatske u breakdanceu Goran Kolarek cesto je uspjesno nastupao i izvan zemlje, o cemu svjedoce njegove brojne inozemne nagrade. Koliko je dobar bio mozete provjeriti na slikama u rubrici Saloon. Ostaviti cemo vas da pregledate slike..

----------

Na slikama se nalazi Goran Kolarek
Izvor slika: Hvala Phat Phillie-u za slike..
Sta reci za kraj: Live Your Dream To Da Fullest..
Fizicka pripremljenost ..
Za break je potrebna dobra fizicka pripremljenost. Sada ne mislimo na same pocetke vjezbanja, vec kada izvodite nemoguce stvari. Poznato je da breakeri imaju izvrsnu kontrolu tijela, te da im je osjecaj za ravnotezu gotovo nevjerojatan. Jer nema drugog nacina kako da objasnimo to sta oni sve rade. Jer mi neki, ne mozem se pocesat po ledima..a oni poput gume..
MLAD..
Uvijek je strasno kada mlada osoba izgubi zivot. To jednostavno nije prirodno. No da ne duljimo tu sa stvarima koje vi vec znate, ukoliko se odlucie ispratiti Gorana, sprovod je u cetvrtak, 12.08.04. u 17:15 na mirogoju , dress code: obucite se u bijelo (svijetle boje). Gorana su podrzavali mnogi nasi poznati dj-i, raperi..te svi koji su shvacali koliko je Goran ustrajan u tome sta radi, te koliko je posvetio svoj zivot tome...


Nikad ne ostavljajte za sutra
Ma necu vam drzat prodike i lekcije..! Nego..nemojte nikad stvari ostavljati za sutra...! I ne..nije to ona stara da morate danas nauciti sve za ispit pa da ste slobodni sutra..! Nego..da nekad je mozda potrebno ljudima rec nesto..za sta vi mislite da oni vec znaju. Bilo da znaju..ili ne..nege stvari nemojte ostavljati za sutra. Jer nikad ne znate sta sutra donosi. Kako god bilo da bilo, Flor Kilah, RIP!!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
FOTKE..
S lijeve strane mozete vidjeti samo neke od slika koje smo bili u prilici slikati. Na podiju, nije bilo osobe koja je bila bolja..! Stoga..svakako bacite oko na jos slika koje se nalaze na ovom LINKU! Citamo se..poz! MINO..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu