KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
fashio-week-slike
piranha playboy
   Skrivamo od Vas..
18.7.2007.

Negdje u Zgu..who cares? / Zagreb /

Nego..par slika smo Vam ostali duzni! Bili smo i na ovogodisnjem weeku! I niste previse propustili..c$cu/dvije..koje ta$ge..nista special..! Sve sta mozete vidjeti..prije nego Vam cura ide spavat. Upps! Ako nemate curu..onda ste propustili sve ono zbog cega i zelite imat curu. Ne, ozbiljno! Par fotkica...krpice..malo se vidi..malo ne..tocno kak treba i bit..!

Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright
F WEEK
Da li bi Vam savjetovali da posjetite..! Pa ajmo to rec ovako! Jednostavnije je da pogledate na nasim stranicama. Iz razloga..sta je guzva..sta svi vole bit u prvom redu. Sta cete ovdje vidjet sve bolje nego da se naguravate..! Ma znate i sami..a ako ne vjerujete..posjetite sljedeci..da Vas vidim..i copite jednu dobru fotku ili pogled..! Tesko..ne mozete protiv ovih sta vole bit videni u prvom redu..

ZELIS BIT BOTM?
Ako ti se fotka..ili jednostavno ne znas sta radit u cetvrtak popodne..posalji nam mail..pa te mozda odlucimo fotkat. Nikad ne znas. Mozda nam se nece dat..mozda imamo pametnijeg posla. Al sigurno neces nikad znat..kak ces ispast na nasim fotkama..ak ne probas..! Uglavnom..fotke su zadnja stvar..mozda se bas provedes dobro. A mozda ti je bas bolje da ne posaljes mail. U biti..postedite nas truda..ako se flaky..! Take care


VASE FOTKE OVOG LJETA
E! Da se odmah dogovorimo. Ako ste uslikali..dvije cehinje..koje su kao male sa svojim prijateljiama sestrama blizankama..jele puno fine pape..i sad ih ima tocno na onim mjestima..i bas su nekako sad postale divlje ovih godian..i pokazale su Vam sve zivo..ljubile Vas i ko zna sta..i Vi imate te slike. Jasno Vam je ako to ne posaljete..to je kao da imate doma hibrida..a vozite ga samo na benzin. NIJE LJUDSKI..zato posaljite fotke..i spasite muski rod na planetu..!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
5 GODINA..NISAM VAS CUO..IMA NEKO VISE?
Ej bastardi! Jel Vama jasno da ako mi objavimo i 1 galeriju ovog ljeta sa otoka paga..sa zrca..da ce to biti 5 godina bez prekida da pratimo Zrce. Jel postoji da neko prati vise od toga? I mislili smo! A nemojte mislit da nece bit galerija..! by. MINO!
fashio-week-slike fashio-week-slike fashio-week-slike
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu
fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week fashion-week