KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
Contact  SorySuper Nova
Jedna gradska totalno normalna i casual fotka..check it out..Rasprodaja
U gradu su pocele jeftine rasprodaje..stoga ako vam sta fali..Pjesma u Jurisicevoj
Pjesma u Jurisicevoj je razveseljavala ljude..i mlade i stare..Petak 13.
Da nebi bilo da se lose stvari samo dogadaju, moj kaktus je procvjeto..


     
  Dobordosli u jos jednu gradsku setnju
13.6.2003.
U izradi je rubrika koja ce prikazivat strane fotke

Trenutno je u planu da pokrenemo jednu rubriku koja bi se bavila raznim fotkama iz stranih klubova, dalekih zemalja! Svakako zelimo vase misljenje o tome da li vi zelite vidjet strane klubove, strane partye, uglavnom lude slike...! A do tad, cekajte novi update, poz!
Slike sa lijeve strane su nase, dok ostale nemaju veze sa Kapaljkom.
Party Party Party
Sta reci, osim da ovaj put imamo malo drugaciju rubriku, hehehe, to svaki put kazem, nego ovakvo je stanje! Donosimo vam lude slike iz stranih klubova! Nadam se pozitivnoj reakciji, ako imate kakvog sadrzaja, bilo cega, znate sta vam je raditi s time! NE TO, NE TO! Mailat meni..


Girl-is
U svakom klubu su! Decki dolaze radi njih! One dolaze radi deckiju! Svi dolaze radi svih! Da nebi bilo da smo mi jedini koji imaju dobre fotke, i dobre ko zna sta jos, evo jos jedne fotke! Sad fakat kasnim..zurim s ovim tekstom..jer se sprema akcija..tak da...ne zamjerajte..sto..heheh....gibam..!
PozSuper o'bleka
Super obleka je svugdje! Neznas dal ima bolje obleke po zimi il po ljeti ( pa kog ja zavaravam ). Da nebi bilo da se samo nase cure oblace dobro i to..pogledajte sta se vani nosi! Al na kraju..nije odjeca najvaznija! Mozda nekima i je..al tako to nebi trebalo biti! Najvaznije je ono ispod odjece...hehe..sad mislite kak sam zlocest...al ja mislim na personality :)


Links
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
I tad su one pocele
Sigurno ste to vec vidjeli! Dve frendice, dobra zabava, a vi niste dio te zabave! Al nista, sad ste bar na kapaljci! ehhe! Zezam se, nedajte da se zabava odvija bez..vas..u bilo kojem smislu vi to shvatili...
car
 
strava
 
car