KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
  Sorry, Mos Mi Leda Namazat?
15.7.2003.
Buckanje Report: Slike i Tekst Ispod Powerd By Stole

Stole: "Osjecala se cijeli dan neka napetost u zraku...vegetiralo se...kad li odjednom, nicim izazvan, jedan biser uzvikne:" Idemo na Šalatu!", i tako krenusmo, istjerani paklenim suncem putem SRC-a Salathe. Voznja tramvajem bila je jednaka samoubistvu tako da smo pruzili nogice negdje od Petrove. Kad dodosmo do Sloserovih, dragih nam stuba, predahnusmo, jer budimo iskreni, dug je put do gore. Kada smo se napokon dovukli do bazena, ugledasmo sablazno, da su bazeni poluprazni. Pa tko ce sada gledati naše Apolonske pivske trbuscice? No to nas nije obeshrabrilo.
Jednim laganim potezom ostadosmo u hlacicama, i izlozismo bijela junacka prsa nemilosrdnom suncu. Cijelo vrijeme smo se brckali u bazenima, snimali cure, i suncali se... Oko 17 sati odlucismo da je dosta preseravanja po bazenima i da su decki koji tamo skaču polagano postajali ljubomorni, pa smo se odlucili spremiti, i vama ove jedinstvene slike predstaviti!"
Do sljedecih kapljica ima puno..ili malo..kako se uzme...! MINO

daljinski, televizor, muskarci, zene, razlike, smijesno, smijeh, fun, zezancija
daljinski, televizor, muskarci, zene, razlike, smijesno, smijeh, fun, zezancijaHawaii
Ako do sad niste kupili badic onda vjerojatno ni necete! E tako bi vam govorili da smo zlocesti! Ali nismo! Ma znam ja zasto ste vi jos uvijek u zgu..jos uvijek za vasom izlizanom tastaturom. Cekate da odmakne ljeto pa da ugrabite badic po snizenju..ccc..znam ja vas..
E znas ono?
Pa imali boljeg mjesta od bazena da prepricate vasoj frendici sta vam se prosli put dogodilo. I dok pricate kako vam se zaglavio vrat u vratima od traNvaja, i tako ste se vozili od trga pa do jaruna, sunce vas "grije" (citaj przi ). I par trenutaka..i sutra cete biti ko lose polakriani parket. Sva koza nabubrena i napuhana..jer..niste slusali da se NEJDE van po vrucini..


Bazen Party
Da! Pogodilo me sjecanje! Sjecam se proslog ljeta kad su na moru tom disku-kaficu, imali tobogane i ekipa se spustala! Pa covjece, usporedi to sad s ovim betonom koji nam je pod nogama! Al bar nas grije! Ajde, ne pase nam kad je zima, kad je vruce! Pa bas je fino ovak dok nam je blago toplo tu u nasem gradu..( koga ja to zavaravam?)


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Preporucetina
Film smo vam preporucili da pogledate! To nas niste poslusali! Preporucili smo vam da nejdete van na sunce po vrucini, opet nista! Pa vas stvarno treba..jao..! A valjda cete doc na sljedeci update, nemojte da ne dodete jer ce bit..! :) Pozdrav, MINO!
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu