KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
24 Sata Event Slike
   24 Sata Event..
10.3.2006.

Slikano na Velesajmu 9.3.06. /

Eto ga! Da ne bude samo 'obicnih' update-a...jucer smo zalutali na 24H party..koji se odrzavao na ZG Velesajmu. Malo se nahranili ( vise se bavili hranom, nego slikama, sto se i vidi )..malo poslikali. hahah! I tako poceli pricat s nekim tipom koji radi za 24h ( fotograf ) i rekosmo mu za sta mi radimo..i kaze on da uvijek gleda Kapaljku u strahu..da ne vidi svoju curu! haha! Kad u biti promislim...ljudima je to mozda nocna mora. Znam da mame traze svoje kceri..a bome i pijane sinove. hahah! Strasno, zato budite pristojni i to..
Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyrighted
Volimo evente..
Kao sto vidite..draze nam je otic na neki event..nego na neku prosjecnu vecer van. Zasto? Kao prvo: pijemo kolko hocemo, cugu ne placamo. Jedemo kolko hocemo, hranu ne placamo. Nitko nas ne gazi po cipelama. Nema maloljetnih. Ima cura. Jel Vam treba jos sta? Daj ajde, necu vise pricat..jos ce Vam sline procurit. Nego, danas pocinje vikend..to je dobra stvar hahah!
PUNO EVENATA?
Kao sto sam rekao, zatekli smo se u zadnje vrijeme na jako puno dobrih stvari, a kamere su nam postale kao privjesak na kljucevima. Uvijek su sa nama. Ali budite sigurni da tu nije kraj. Jer kao sta sam rekao, kada drugi zuje okolo..mi cemo onda radit najvise. Jer to tako je. I ne, necemo napravit 110 update-a iz svih klubova. To nije fora. Napravit kvalitetan update s nekog eventa je zanimljivije ( free cuga, free hrana, cure ) nego..zujat po klubovima..


FREE TURBOSOLARIJ
Ako ste cura, i ako na tvojoj slici pise "free solarij", onda imas FREE TURBOSOLARIJ ( tocnije, na nas racun ). Sve sta je potrebno napraviti je..da posaljes svoju jednu sliku na nas mail ( [email protected] ) i u sljedecem mailu od nas dobivas uputstva gdje mozete u ZG-u dobiti super dobar zgodan, najbolji ten! ;) Stoga, Kapaljka opet nagraduje..! Ovaj put samo one cure na cijim slikama pise nagrada! Tough love..


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
LJETO 2006...
Ljeto ne da je daleko, neg je daleko! Ne da su se djeca motorizirala, neg su ih nastavnici ( klap klap ) odlucili povest na more. Bravo, zapljescimo svima! Neka, doc ce ljeto..pa makar ostali na asfaltu! Ono..doruckovat cemo ujutro..i nece nas cijeli dan bit doma. Di cemo bit..is 4 u 2 find out..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu