KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  BOTM1
Predstavljamo Vam orginalnu ideju. Babe Of The Month! Yep, Kapaljka Exclusive..

 

 BOTM3
Bas kada pomislimo da smo dosli do kraja, i da ne mozemo ponuditi bolje, uvjerite se! MOZEMO!

botm rijeka

BOTM4 - 2.12

Babe Of The Month / Rijeka!

 

botm rijeka

BOTM4pt2 - 6.12

Zesce, vruce, manje krpica!

botm babe of the month

BOTM5 - 19.2.

Nova cura koju ne mozes imati..! BOTM5!

 
mary castro babe of the month

BOTM6

Ceko jesi. Doceko jesti! Uzivajte gadovi jedni! ;)
j-ro-alkaholiks-slike

BOTM7
Special botm, iz centra grada! Check this out..
  j-ro-alkaholiks-slike

miniBOTM
Imamo nesto new za Vas. Check it
   

 
 100% - no more fuc$ing around...
U ovu godinu smo krenuli agresivnije nego ikad do sad! To je posljedice toga je nova godina. Neka, sto mi orniji to cete imat Vi za gledat ludeg materjala. haha! Ma nije, mi smo ljeni 4 real..! hah! Zelim samo rec da smo od pocetka nove dali dobar doprinos za vase oci, i dali smo si jako puno truda da slozimo sve sta gledate. Ako vam se bar svida ( ako nista drugo ), onda je cilj ostvaren. Eto, sad mozete frendu rec: Jesi vidio Babe Of The Month na Kapaljci? :)
BABE OF THE MONTH - BOTM
Je projekt gdje cemo dati sve od sebe ( pa i vise ) da Vam dofuramo najbolje slike s najatraktivnijim curama. Svakako morate pratiti cijelu nasu misiju jer je za sada odlicno krenula. Sta da Vam jos kazem? I cure imaju svoje komentare na cijeli BOTM projekt, i komentari su pozitivni. Stoga, ako imate kakvih ideja, dobrih auta, zgodnih prijateljica ne oklijevajte nego nam se javite ASAP. A ako ne zelite, ne brinite..imamo mi vec neke projekte u planu! aahaha! A dok ih ne objavimo pogledajte dosadasnje odradene BOTM-e..!


ZELIS BIT BOTM?
Cijei ovaj podnaslov ce dobiti posebnu kampanju a do tada, mozemo samo rec..da smo otvoreni za sve vrste suradnja i ako znate nekog tko bi dobro izgledao ispred objektiva, ne okljevajte da nam posaljete fotku da vidimo o cemu se radi. Jer ne vidimo razloga zasto ne bi Vi bili na fotkama. Kao sto rekoh, o ovome cemo posenbo pricati prilikom pokretanja cijele kampanje koja je spremna. A do tada, uslikajte neku zgodnu frendicu i posaljite nam sliku! Cujemo se!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Kapaljka Exclusive..
Uvijek cemo se trudit ( osim kad cemo bit ljeni ) dofurat Vam najveci broj najatraktivnijih slika i rec kako je bilo, bez uljepsavanja ili necega trecega. Ali opet, necemo ic na mjesta gdje je stalno lose, tako da! Par puta se mozemo opeci, ali vise puta? Testko! Stoga, uzivajte u galerijama..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
3
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu