KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
   I di se te zgodne curke skrivaju?
2.06.2004.
Hahhaah! Exclusive ljudi...29.5.04. ( fotke od tog vikenda )

hahaha! Pa znam..da..uvijek se pitate di se te zgodne cure skrivaju? ah..! Da na vikendu smo onom gdje smo ocjenjivali piranhu! I s lijeve strane vidite da drede ipak mogu zasmetat ukoliko idete nabacit Crazy Leg ples..! A da kasnije..ruke isto nis u zraku. Ma dj je kriv..kazem vam! Mislio sam okrivljenicku sliku stavit tu..a zasluzio je! I onda odemo mi do Baobaba...vidjet sta on nudi..! I fotku vidite! I onda si usporedite! I curke bijahu fine i pristojne! I to zato jer nisu neke klinke..! Jer...100X sam vam reko da su klinke ponasaju bitchy..a starije..fine i pristojne :)
Sve sta vidite je 100% Kapaljka Exclusive
Nije bilo himne..
Fakat! Ne pustit Himnu ( in da club )..je fakat..ono..ko ostavit me gladnog preko noci. Ubije te..a i gladan se probudis sutra ujutro. I nis..utjehu smo trazili u drugim stvarima. I vjerujte..ne da smo utjehu nasli..nego smo cak i zaboravili na muziku koja je cas i zvucnika radila..a cas ne! Neznam..neznam..jarun spica roka..a sami neki propusti..
Od Poznatih..
Od poznatih vidjeh Biscana i Marica. I moram napomenut da su samo vodu pili. Mozda su se bojali da ih neko ne uslika..i da onda ne bude neku glupi clanak u novinama. Jer novine su poznate po tome da pisu samo smece..i da zele samo se prodati. I da ih nije briga za te vijesti..koje imaju svoj zivot..i navecer moraju doci doma. I svi oni koji kazu da se ne zele slikat i davat nikakve komentare..imaju apsolutno pravo na to..i podrzavam to 100%


Tv Sramota...
Cinjenica..da nase neke tv emisije koje bi trebale prikazati glamur i sheme..da su se pretvorile u ruglo. Mislim stvarno, tko to ureduje..tko odabire te odvratne novinare. Cini se da su svi ljubomorni kad neka mlada cura uspije ( i jos je zgodna ) i onda je idu podbat koje kakvim pitanjima. Ajde molim te..! A da ja tebe pitam na kojoj frekvenciji radi ovaj bezicni mikrofon, onda bi brzo usutio? Tv sramota..! Neznas jesu novine gore il tv!! MINO


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Gledate fotke...
Gledate fotke od proslog vikenda. Kako je bilo vidite! Gdje su bile zgodne curke ste saznali! Gdje cete ici ovaj vikend..nemam blage. Morate sami odlucit. I sad jedan dan cu se osvrnut s posebnim DISS textom na jednu temu..ali..to sad moze cekati! Ljudi..uzivajte..i surfajte..! Pozdrav..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
dj 2urky
 
Copyright 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu