KAPALJKA.COM™
- Zagreb By Night -
 
|| Marketing | Contact  
:(Rodman!
   Rodman - Party..Part III
5.10.2003.

Can u spell VIP?..

Ufff! Sad bas na forumu citah..divovske postove o takozvanim "Imam Auto" uletima. I sve me to..ma necu vam ni pricat!
Da se mi bacimo na zabavu..donosimo vam Part III s Rodman Party-a.
Na kraju je ispalo da Rodman nije bio na groblju..jer ne voli smrt ( nesto u tom stilu ). Al ajde..! Procitah u novinama da su se na oprostajnom partyu kolone usminkanih djevojaka sljevale u presjednicki apartman. A bas me zanima..kaku su te kolone izgledale. Ko zna..mozda su djelili neke stvari na ulazu. Hahahah! No Comment..! cccc

Sve sta vidite je 100% K Exclusive| Copyright©
Uleti Djevojkama?
Ma citam sad na forumu ( Kapaljka Forum ) pa da podjelim s vama. Kazu da nekima uletavaju s spikama..da uvijek u autu furaju reket. Kuzis ti to..! Kasnije objasnjenje je to, da je tenis elitni sport a on uvijek kad ide navecer van fura reket da se slucajno ne bi zalomilo da moraju ici igrat tenis, usred noci..
Svi znaju..
Zamo mi je! Ko nije uspio bit s Rodmanom, nije! I sumnjam da ce vise ikad bit. Al ko zna..mozda ce se ukaziti jos koja prilika kada ce se Kolone Sredenih Djeovjaka..priblizavati hotelu. Uff! Ah...! I evo..bas su mi veceras rekli da su u Splitu najlipse djevojke..! I da su ljepse nego u Zg. Ajde dobro, uvjeravali su me neko vrijeme..al kasnije..! Ne znam..ne znam..kazu da treba doc i to vidjet..! What cya all think?


Sore..
Kad smo vec u tom djiru oko Splita..onda sam isto cuo da su dole sore redovite. I to ne bilo kakve..neg da se na bacvice dolaze sorat samo provjereni likovi..mange u crnim majcama s lancima oko vrata. I da paze kak izgledaju dok se soraju. I da to dosta cura 'kupuje'. Sorry, al smo sad trenutno rasprodani. Ovdje se niko ne tuce...! hahah! Kazu da treba doc dole..!


Partners
HIT-FRIZ

p i c t o r i a l s
Ode vikend..
Tjedan dana cekas da dode vikend. I onda on jednostavno ode! Prode! Nestsane! Izgubi se! A nista..! Preostaje nam tjedan dana iscekivanja. Tjedan dana objavljivanja slika s rodmana. Jer ovo je samo mrivca..divovskog kruha kojeg imamo..
[Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku] [Klikni za veliku sliku]
1
 
2
 
dj 2urky
 
Copyright © 2002-2006 Kapaljka.com. All Rights Reserved. - Orginalan Sadrzaj Kapaljke Stiti Zakon O Autorskom Pravu